Завдяки ТМ «Львівське» у Львові знову з’являться сто п’ятдесят нових лавок

25.10.2013 16:20 ПОДІЇ

ТМ «Львівське» та найстаріша броварня України Львівська пивоварня, якій незабаром виповниться 300 років, в черговий раз зайнялись благоустроєм міста. 25 жовтня за участю співробітників Львівської пивоварні розпочали встановлення у центральному сквері на проспекті Свободи першої частини нових лавочок. Загалом, до кінця року, їх буде встановлено у місті сто п’ятдесят штук.

Зазначимо, що бренд «Львівське» вже протягом багатьох років бере активну участь у соціальному та культурному житті міста. У доробку броварні та ТМ «Львівське» декілька проектів з благоустрою столиці Галичини, серед яких встановлення лавочок на центральних вулицях Львова (пл. Ринок, вул. Краківська, Галицька, Театральна), реставрація фонтану біля Оперного театру, ремонт аудиторій університету «Львівська політехніка». Крім того, щороку ТМ «Львівське» організовує святкування Дня міста Лева, «Різдво з Львівським», бере участь у етно-фестивалях і, таким чином, знайомить мешканців та гостей Львова з історією цього дивовижного міста та його культурою.

Але пиво «Львівське» вирішило не зупинятися на досягнутому і тепер береться за благоустрій скверу на проспекті Свободи. 25 жовтня працівники Львівської пивоварні разом із комунальними службами міста взяли участь у монтуванні більш зручних лавок та облаштуванні території. Також на їх поручнях будуть знаходитись спеціальні скриньки у вигляді старовинного сувою, у яких можна буде розміщати листівки або інші інформаційні матеріали.

Зауважимо, що лавки, які встановлено за сприяння ТМ «Львівське», виготовлені з натурального дерева. А завдяки своєму дизайну, вони доповнять собою архітектурний ансамбль стародавнього міста Лева.

Олександр Василько, директор Львівської пивоварні, Carlsberg Ukraine: «Оскільки історія Львівської пивоварні та ТМ «Львівське» тісно пов’язана зі стародавнім містом Лева, тому ми завжди охоче підтримуємо та ініціюємо власні проекти, спрямовані на благоустрій Львова. Ми пишаємося нашим містом і хочемо, щоб те ж саме відчували його гості та мешканці. Саме тому пиво «Львівське» ініціювало встановлення у сквері, у самому серці стародавнього міста, зручних лавок, щоб численні туристи та львів’яни змогли, відпочиваючи, насолоджуватися таємничою красою столиці Галичини».

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками 2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3000 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,2% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 34,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

*Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Олександр Шевельов

Noblet Media CIS

+38 044 201-01-95

+38 066 219-33-41 a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат