В Ужгороді хочуть провести Fashion day на кшталт прет-а-порте у Парижі,   Лондоні (АФІША)

admin 17.10.2013 10:56 ДОЗВІЛЛЯ

Uzhgorod Fashion Day відбудеться у кінці жовтня у Празі.


27 жовтня у готелі «Прага» відбудеться традиційний показ мод «Uzhgorod Fashion Day». У рамках показу відбудеться благодійний аукціон з метою допомоги Максиму Бігарю.

«Uzhgorod Fashion Day» – це культорологічна акція регіонального масштабу, яка з часом може перетворитися на комерційну, як це прийнято в усьому світі. Акцію задумано як вітчизняний аналог щорічних тижнів "прет-а-порте", що проходять у Києві, Москві, Парижі, Мілані, Лондоні, Нью-Йорку та інших столицях світу. Її проведення – стимул для дизайнерів у виробництві продуктів моди не час від часу, а систематично, відповідно до розвитку нових напрямів і стилів.

Метою проекту є створення в Ужгороді конкурентоздатного центру моди європейського рівня зі всією супровідною інфраструктурою, сприяння розвитку легкої промисловості, а основною ідеєю – підтримка нових дизайнерів і впровадження відомих європейських дизайнерських брендів на український ринок.

Організатором Uzhgorod Fashion Day є міжнародна модельна агенція "One Models Agency". Саме моделі цієї агенції презентуватимуть одяг із найновіших колекцій українських дизайнерів.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : УжгородFashion Day

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат