Кредобанк видаватиме кредити за півгодини

admin 16.10.2013 09:44 СОЦІО

«Кредобанк» запроваджує нові готівкові кредити з можливістю отримати рішення за 30 хвилин.  


«Кредобанк» запроваджує новий проект з готівкового кредитування фізичних осіб з можливістю отримати рішення протягом 30 хвилин після звернення та зниженою відсотковою ставкою – лише 9,99% річних. Нові кредитні пропозиції надають можливість жителям України отримати кредит у сумі до 50 тис. грн. на строк до 36 місяців.

Зокрема, нові пропозиції дають можливість клієнту-фізичній особі отримати кредит в сумі до 10 тис. грн., надавши лише паспорт та довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податку, а також кредит на суму до 50 тис. грн. при наданні довідки про доходи за 6 місяців. Перевагами нових продуктів є видача кредиту на банківську платіжну картку з можливістю безкоштовного отримання готівки у банкоматах всіх банків на території України, погашення рівними платежами та можливість дострокового погашення кредиту без сплати додаткових відсотків та комісій. Пропозиції доступні для оформлення у всій мережі відділень «Кредобанку».  
«Нові кредитні пропозиції «Кредобанку» дозволять фізичним особам максимально швидко та з мінімальним пакетом документів отримати кошти на поточні потреби, – наголошує   перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Знижена відсоткова ставка та можливість погашення рівними сумами робить пропозиції банку доступними широкому колу українців».

Довідка:
ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України та   найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти».  

admin

ТЕГИ : КредобанкКредитбанкЛьвів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат