Закарпатські силовики бігали, перетягували канат, стріляли з гвинтівки, грали у футбол (ФОТО)

admin 16.10.2013 09:40 СПОРТ

 

ДСНСники посіли друге місце у змаганнях серед збірних силових структур області.

15 жовтня в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбулись щорічні змагання між командами   силових структур області.   У спортивному турнірі за першість   зібрались 8 команд. Представники У ДСНС, УМВС, УСБУ,   Чопського та Мукачівського прикордонних загонів, ГУ Міністерства Доходів і зборів України, Державвної фінансової інспеції та   Державної пенітенціарної служби   випробовували себе у змаганнях з міні-футболу, волейболу,   показували свої швидкісно-силові якості та витривалість в естафеті 4х100 метрів, стріляючи з гвинтівки та перетягуючи канат. Спортивне свято в черговий раз   зібрало багато вболівальників та глядачів дійства.
Спортивна підготовка   у підрозділах силових структур - невід'ємна складова   їх буденної   роботи. Для того, щоб загасити пожежу, врятувати людину зі складних умов або затримати злочинця чи порушника кордону вкрай   необхідно бути сильним, витривалим та міцним.
Розпочались змагання традиційно з легкоатлетичної естафети 4х100 м,   де   від кожної команди брало   участь   по три чоловіка та одна жінка. А другим етапом, відповідно до програми змагань, стала кульова стрільба. Тут котрий рік поспіль рівних У СБУ у Закарпатській області не було.

Досить цікавою була боротьба на футбольних майданчиках. Не дивлячись на дощ, що лив мов з відра, в футбольних баталіях перемогу здобула команда Управління ДСНС України у Закарпатській області, срібло дісталось ГУ Міндоходів, а «бронзу»   вибороли представники У СБУ.

Також на спартакіаді   проводились змагання «Сімейні старти». Цей вид включили до Спатракіади зовсім нещодавно, але його поява свідчить про турботу керівників ФСТ «Динамо» про своїх підопічних та підтримку інституту сім’ї . В нелегких сімейних баталіях перемогу здобула родина Тесленко з У ДСНС, друге місце дісталось міліції, на третьому – сім’я з ГУ Міндоходів.

Але найемоційнішим та найвидовищнішим дійством змагань був і залишається заключний етап – перетягування канату. Тут, як і в минулому році, у фінальному поєдинку зійшлись   команди УМВС та У ДСНС. І на цей раз перемогу святкували спортсмени-рятувальники.
У загальнокомандному заліку   перемогли представники У МВС України в Закарпатській області. Друге місце   посіла команда Управління Державної служби України у Закарпатській області. А бронзові нагороди дістались   Управлінню Служби безпеки України у Закарпатській області.
Переможців змагань нагородили кубками, медалями, грамотами.

admin


За матеріалами Управління ДСНС України у Закарпатській області

ТЕГИ : ДСНССБУУМВСМіндоходівспортЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат