Найстарішій пивоварні України виповнилося 298 років!

16.10.2013 14:35 ПОДІЇ

14 жовтня 2013 року Львівська пивоварня, яка з давніх часів є одним із головних символів міста Лева, відсвяткувала свій День народження. Цьогоріч найдавнішій броварні України виповнилося 298 років.

Слід зазначити, що Львівська пивоварня була заснована у 1715 році і з цього часу тішить шанувальників бурштинового напою незмінною якістю та смаком доброго «Львівського» пива. За майже 300 років своєї історії броварня перетворилася в одне з провідних підприємств галузі в регіоні та всієї країни. Львівська пивоварня є сумлінним платником податків та великим роботодавцем міста. На підприємстві працює 328 співробітників. За дев’ять місяців поточного року до бюджетів різних рівнів Carlsberg Ukraine сплатила 993 млн грн, із них у Львові – понад 11 млн грн податків та зборів. Сьогодні потужність виробничих ліній заводу, що входить до складу пивоварної компанії Carlsberg Ukraine, складає 297 млн літрів пива та безалкогольних напоїв на рік. На броварні випускаються такі пивні бренди як «Львівське», «Балтика», «Хмільне», «Славутич», «Арсенал», Zateсky Gus, а також квас живого бродіння «Квас Тарас».

Крім того, Львівська пивоварня за майже три століття стала справжнім символом міста Лева. Сьогодні броварня, яка вже багато століть дбайливо зберігає та передає від покоління до покоління давні львівські традиції пивоваріння, бере активну участь у розвитку міста та регіону, а також сприяє промоції Львова. Зокрема цього року пиво «Львівське» - флагманський бренд підприємства - організувало масштабну Різдвяну кампанію «На Різдво до Львова», за яку отримало почесне звання «Партнер українського туризму»; приймало участь у відкритті у Львові меморіальну дошку славетному українському композитору Анатолію Кос-Анатольському; підтримало всеукраїнський тур легендарного рок-гурту «Воплі Відоплясова». А восени цього року Львівська пивоварня отримала почесне звання «Обличчя міста».

Сьогодні Львівська пивоварня, якій у жовтні 2015 році виповниться 300 років, розпочинає активну підготовку до свого ювілею. Слід зазначити, що на поціновувачів справжнього українського пива чекає багато сюрпризів та цікавинок впродовж наступних двох років.

Олександр Василько, директор Львівської пивоварні: «З кожним роком Львівська пивоварня наближається до свого ювілею – 300 років. Нам є чим пишатися, оскільки наша броварня є найстарішим пивоварним підприємством в Україні, а її традиції сягають корінням глибокого середньовіччя. Саме тому ТМ «Львівське» щороку реалізовує у Львові нові та творчі проекти, які підкреслюють наше багате історичне минуле. Історія Львова багата подіями, а пиво «Львівське» активно долучається до їх створення».

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками 2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Мінське Жигулівське», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 6 місяців 2013 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 28,7% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 31,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

* Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Олександр Шевельов

Noblet Media CIS

+38 044 201-01-95

+38 066 219-33-41 a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат