Внески ужгородців до ПФУ перейдуть на рахунки Міндоходів

admin 14.10.2013 11:01 СОЦІО

Переплата по ЄСВ перейде в Міндоходів автоматично.

Залишки коштів по єдиному соцвнеску, які обліковувалися на рахунках ПФУ (Пенсійного фонду України) автоматично перейдуть на рахунки Міндоходів згідно актів прийому-передачі даних
ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області, що з 1 жовтня 2013 року всі процедури щодо прийняття та оброблення звітності обліку сплати єдиного внеску здійснює Міністерство доходів і зборів України.

Залишки коштів по Єдиному соціальному внеску, які обліковувалися на рахунках Пенсійного фонду України автоматично перейдуть на рахунки Міністерства доходів і зборів України згідно актів прийому-передачі даних.
Додатково Заяви на перекидку коштів з рахунків Пенсійного фонду України на рахунки Міністерства доходів і зборів України писати не потрібно.

Порядок сплати єдиного внеску передбачений Інструкцією про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування Затвердженою Наказом Міністерства доходів і зборів України від 09 вересня 2013 року № 455 та зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 19 вересня 2013 року за №1622/24154.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : ЗакарпаттяУжгородМіндоходівПФУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат