Більшість опитаних ужгородців підтримують оновлену Народну (ОПИТУВАННЯ)

Соціологічна лабораторія “Закарпатьский інфомаційний центр” 09.10.2013 11:53 ПОДІЇ

Днями увагу ужгородців привернули події провокативної групи осіб, які мали на меті зашкодити реконструкції площі Народної, що проводилися у встановленому законом порядку.


Тому вчені УжНУ, що мають досвід проведення вагомих соціологічних досліджень, не зволікаючи, провели в Ужгороді опитування громадської думки на предмет підтримки чи не підтримки архітектурного проекту і будівельних робіт, пов’язаних з реконструкцією площі Народної.

Результати опрацювання опитувальних анкет засвідчили високу поінфомованість ужгородців про зміну есттичного обличчя головного майдану Закарпаття.

Як зазначив кандидат соціологічних наук, доцент Федір Шандор, 83% опитаних ужгородців підтримали ідею оновлення площі Народної. Серед студентів цей відсоток є ще вищим. Зважаючи на домінуючі настрої жителів міста, колективи біологічного факультету та ботанічного саду УжНУ вирішили взяти шефство над оновленою площею, її озелененням, належним станом тощо. Оскільки поруч знаходиться сквер Святої Тетяни – покровительки студентів, то йдеться про формування сучасного архітектурно-ландшафтного дизайну центральної частини прадавнього міста над Ужем.

Соціологічна лабораторія “Закарпатьский інфомаційний центр”

ТЕГИ : площа НароднаУжгород

Коментарі :


11.10.2013 20:58 диба

Міша, ти зовсім дурний? Ти хоч трохи розбираєшся в статтях витратбюджету? Ти знаєш, що ремонти місцевих доріг в чиїй компетенції?   З якого бюджету ремонтують тротуари???? Ти неук????


09.10.2013 14:38 міша

невже не можна було відкати отримувати з чогось іншого? на ремонті тротуарів, наприклад, доріг, освітленню, ремонті/реконструкції пам’яток архутектури тощо...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат