«Львівське» випустило спеціальний сорт пива на честь фестивалю «Львівська забава»

10.09.2013 19:47 ПОДІЇ

ТМ «Львівське» презентує шанувальникам справжнього українського пива новий сорт – «Дункель», зварений спеціально на честь гастрономічно-музичного фестивалю «Львівська забава».

Пивовари «Львівського», легендарного пива з майже 300-літньою історією, завжди шанували не тільки свої традиції, але і світовий досвід пивоваріння. Саме тому, на честь проведення у Львові пивного фестивалю, вони спеціально зварили один із найвідоміших у світі європейських сортів бурштинового напою. Це темний лагер «Дункель», батьківщиною якого є Баварія. Він вважається «батьком» усього темного пива та історію розпочинає свою історію з XVII сторіччя. Для його виготовлення використовується декілька сортів ячмінного солоду. Саме особливій технології обсмажування ячмінного солоду «Дункель» завдячує своїм темно-брунатним кольором і насиченим елегантним смаком.

«Львівське Дункель» - темне пастеризоване пиво, міцністю не менше 4,2% та щільністю 11,5%. Перший налив нового пива пройшов 1 вересня 2013 року. Об'єм лімітованої партії склав 56 000 л (200 кег об’ємом 30 л та 50 000 л у пляшках місткістю 0,5 л).

Слід зазначити, що скуштувати новий сорт «Львівського» можна буде на фестивалі «Львівська забава», що проходить у Львові з 10 по 15 вересня у Парку культури імені Богдана Хмельницького, та придбати у торгових закладах міста. Окрім нового сорту, ТМ «Львівське» підготувала ще багато цікавинок. На відвідувачів фестивалю чекає безліч музичних виступів від відомих українських гуртів. Для шанувальників справжнього українського пива виступатимуть «Дзідзьо», «Мандри» та Олег Скрипка. Ведучим одного з вечорів буде Сергій Притула.

Нагадаємо, фестиваль «Львівська забава» - це свято, де можна буде досхочу поласувати пивом та традиційними львівськими стравами. За «смачну» частину фестивалю відповідають чотири пивоварні підприємства країни, серед яких найдавніша броварня України, де вже майже 300 років вариться славетне пиво «Львівське», - Львівська пивоварня.

Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Перше українське пиво дуже ретельно підготувалося до «Львівської забави». У кращих європейських традиціях ми зварили спеціально на честь свята особливе пиво. Тож завітайте на перший масштабний всеукраїнський пивний фестиваль, спробуйте ексклюзивний сорт «Львівське Дункель» та оцініть поєднання європейських традицій і незмінної якості пива «Львівське»!»

* * *

Про компанію Carlsberg Ukraine:

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками 2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива. Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Мінське Жигулівське», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 6 місяців 2013 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 28,7% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 31,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

*Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Олександр Шевельов

Noblet Media CIS

+38 044 201-01-95

+38 066 219-33-41 a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат