Прокуратура перевірить законність будівництва по вулиці Заньковецькій в Ужгороді

admin 01.08.2013 11:00 РАТУША

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала перевірку за фактом будівництва по вул. Заньковецької – Бестужева поряд з ринком.

Передувало цьому звернення ужгородців до прокуратури міста через публікацію на одному з регіональних інтернет-ресурсів з проханням розібратися чи є законним зведення фундаменту поряд з ринком по вул. Заньковецької. Зокрема, мешканці скаржаться на неправомірність зведення фундаменту на земельній ділянці у зв’язку з відсутністю відповідного інформаційного стенду про будівництво та невдоволені тим, що зведення фундаменту відібрало у власників транспортних засобів належні умови для паркування.
  Відтак, прокуратура міста Ужгорода,   керуючись ст. 6 Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель», ініціювала проведення Державною інспекцією сільського господарства у Закарпатській області перевірки доводів, викладених у публікації та вжиття вичерпних заходів за наявності підстав. Хід перевірки прокуратурою міста взято на контроль, а про її результати обов’язково буде поінформовано громадськість.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Ужгорода

ТЕГИ : ПрокуратураУжгород

Коментарі :


02.08.2013 19:50 беркут

очередний порожняк прокуратури! люди слідкуйте за подіями, яким буде кінцевий результат! а нихрена цьому баригові незроблять !


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат