Як готують в ужгородських кафе? (ФОТО, ВІДЕО)

Наталія Каралкіна, фото: Янош Немеш, відео: Томі Бодов 25.07.2013 11:34 ПОДІЇ

 

Наша редакція часом відвідує ужгородські кафе, в яких записує цікаві рецепти, фотографує й знімає відео. У цьому матеріалі ви побачите 3 ролики, 3 фоторепортажі й 3 смачні тексти, побачите, як готують у місцевих закладах, й наберетеся натхнення для своїх кулінарних шедеврів :)


Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.


Де в Ужгороді вигідно й цікаво їсти — інформація — тут


На приготування цієї смакоти витрачається щонайбільше 15 хвилин. Свіжі фрукти у поєднанні з ніжним кремом й обгорнуті тоненьким коржем з легкого тіста смакують у будь-яку пору року. Втім, саме взимку відчувається потреба у вітамінах. А у «Тропічний десерт» крім шматочків манго, винограду, малини, ківі, додають ще й сироп апельсина.


Відео-фоторецепт ванільного грогу з ромом, м'ятою і лаймом в Ужгороді - насолоджуйтеся - тут


«Найважливіше у цьому десерті — гармонійне поєднання інгредієнтів», — розповідає під час приготування шеф-кухар Євген Мерцин. Ця страва вітамінна, бо основну масу складають свіжі фрукти. У домашній умовах ніхто не забороняє модифікацї страви — готуйте саме так, як підказує фантазія і ваші можливості.

В основі десерту корж, що складається з цукрової пудри, білка, вершкового масла і борошна. Суміш випікається у гарячій духовці. До складу крему входить італійський сир маскарпоне, який підкреслює ніжність, а також вершки, апельсиновий соус.  


Шматочок Америки з кавовим пуншем з коньяком і вершками — погляньте — тут


У кафе «Dolce» «Тропічний десерт» подають з морозивом і малиновим соусом. Страва виглядає дуже естетично, втім їсти цю смакоту потрібно швидко: морозиво тане поруч із смачним кремом і ще ледь теплим коржем.

Якщо у вас є власні ідеї щодо приготування смачної їжі, але не знаєте, як їх здійснити, якщо маєте улюблену страву і хочете дізнатися, з чого її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)

P.S. Огляди місцевих кафе знайдете у рубриці "Рест-тест", що зліва, на головній сторінці, а відео-фоторецепти є у рубриці "Готуємо з Rionews", що справа, на головній сторінці


Наталія Каралкіна, фото: Янош Немеш, відео: Томі Бодов

ТЕГИ : рецептїжаУжгородкафе

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат