Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 18.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 18 липня. Якщо ви не встигли зробити важливі справи вчора, обов’язково прокидайтеся раніше й довершуйте їх сьогодні. Нехай успіх не відстає, а ранкова кава додає бадьорості. Зустрічних вам усмішок, гармонії й смачного кавування!

Цитата дня:   Безтурботними, насмішкуватими, сильними - такими хоче нас мудрість: вона - жінка і любить завжди тільки воїна.     (Фрідріх Ніцше "Так казав Заратустра")

18   липня 2013 року в Ужгороді   температура повітря 24-26С. Очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.
Народний прогноз погоди
: 18 липня вшановується пам'ять преподобного Афанасія Афонського. У народі в цей день відзначали свято місяця. На Афанасія місяць продовжує грати, що передбачає хороший урожай. Наші пращури в цей день слідкували за хмарами: якщо по небу пливуть жовті, нібито мед, хмари - на дощ. З цього приводу говорили: "З гнилого кута (південного заходу) нагнало хмари - буде дощ".


За православним календарем 18 липня ІМЕНИНИ відзначають Ганна, Панас, Варвара, Василь, Єлизавета (Елисавета), Иарой, Купріян, Кирило, Лампад, Лукія, Сергій (Сергий) і Степан (Стефан).


Сьогодні також:

• Іспанія — День праці.
• М'янма — День жертв.
• Росія — День господарчої служби органів внутрішніх справ Російської Федерації.
• США — День Хот-дога.
• СРСР — Всесоюзний день фізкультурника.
• Уругвай — День конституції.
• Франція — День Св. Арнульфа.

Цей день в історії

1870 — Перший Ватиканський собор майже одноголосно прийняв Першу догматичну конституцію «Про церкву Христову».
1878 — шведський полярний дослідник Адольф Ерік Норденшельд першим пройшов північним шляхом з Атлантичного океану в Тихий.
1898 — П'єр і Марія Кюрі представили в Паризьку Академію доповідь про те, що, окрім урану, існують і інші радіоактивні елементи.
1915 — в Адріатичному морі австрійським підводним човном потоплений італійський крейсер «Джузеппе Гарібальді».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 25 липня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  


Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні ваші грубі слова можуть образити колег. Будьте обачними і стриманими, щоб не стати провокатором конфлікту. Важливо, щоб ви навчилися визнавати свої помилки, роблячи відповідні висновки. У другій половині дня вам слід відмовитися від зустрічі з партнерами. Недостатня кількість інформації може ввести вас в оману.
Телець Вранці намагайтеся проявити організованість і не спізнюватися. Сьогодні вам доведеться прийняти кілька складних рішень. Спирайтеся тільки на свій професійний досвід, уникайте ризиків. Пам'ятайте, що краще відмовитися від сумнівного проекту, ніж втратити гроші. Вільний час присвятіть релаксації і зняттю стресу.
Близнюки. День принесе багато несподіванок і змін. Не варто сприймати категорично нововведення керівництва. Намагайтеся з усього отримувати користь. Вам слід триматися осторонь від колег, щоб не потрапити у скрутне становище. У другій половині дня вам надійде пропозиція про співпрацю від конкурентів, остерігайтеся обману.
Рак. Сьогодні на вас чекає увага з боку колег. Не кожен зможе гідно пережити ваш успіх. Намагайтеся відразу убезпечитися від взаємодії із заздрісниками і недоброзичливцями. Ваші досягнення відзначить впливова особа, яка запропонує співпрацю. Дійте швидко і рішуче, не замислюючись.
Лев Ваші амбіції і гордість заважають у прийнятті правильних рішень. Попрацюйте над особистими якостями і сталими стереотипами. Боротьба з конкурентами не дасть бажаного результату. Намагайтеся не витрачати свій час і сили марно. Займіться тими справами, які приносять швидкий результат, щоб задовольнити своє Его.
Діва. Сновидіння дадуть вам підказку і енергетичний заряд. Довірившись внутрішньому голосу, ви зможете досягти вершини успіху. У другій половині дня вам слід обговорити свої ідеї з однодумцями. Колективна робота дасть продуктивний результат і стабільний прибуток. Увечері лягайте спати раніше, щоб відновити сили.
Терези День сприятливий для тих справ, які ви можете вирішити швидко. Не бійтеся перешкод і труднощів, сьогодні удача на вашому боці. Вирішення бюрократичних питань краще перенести. Відмовтеся від колективної праці, дійте самостійно. Приділіть більше уваги стосункам із керівництвом, обговоривши свої плани.
Скорпіон Сьогодні вам варто застосувати свою чарівність, щоб викликати довіру партнерів. Сміливо об'єднуйтеся з конкурентами, якщо такий союз приносить прибуток. Довірившись інтуїції, ви приймете вірне рішення. Не варто зупинятися на досягнутому, рухайтеся вперед. Рекомендація впливової особи дозволить вам реалізувати задумане.
Стрілець. День підкидатиме вам різні нерозв'язні ситуації. Змінивши стратегію звичних дій, вам вдасться здобути перемогу. За вашою спиною плетуться інтриги колег, будьте обережні. Найкраще зараз - спостерігати і не приймати рішень. Увечері на вас чекає приємна зустріч із людиною з минулого.
Козеріг Перша половина дня буде для вас дуже результативною. Ви отримаєте набагато більше прибутку, ніж розраховували. Намагайтеся раціонально розпоряджатися грошима і інвестувати у свій розвиток. У другій половині дня вам доведеться виконати важливе прохання авторитетної особи. За свої зусилля і старанність ви отримаєте гідну винагороду.
Водолій. Сьогодні ваш поганий настрій може спричинити ряд конфліктів. Намагайтеся уникнути розмови з керівництвом. Ваші колеги можуть блокувати ваші дії. Не варто впадати у відчай, всьому свій час. Приділіть більше уваги своєму саморозвитку і роботі над негативними рисами свого характеру.
Риби Не вітайте в хмарах, реалістично оцінюйте отриману інформацію. Пам'ятайте, що краще мати синицю в руках, аніж журавля в небі. Ваш колега попросить про допомогу, краще позичити гроші, не втручаючись у ситуацію. У другій половині дня вас може підвести робота інтернету. Не витрачайте час даремно, наведіть лад на своєму робочому місці.


А зараз — усміхніться :)



Як же мені погано без тебе... Як все так швидко закінчилося? Вернись, шоколадка!



- Як жінка може задовольнити трьох чоловіків відразу?
- По-різному, наприклад замовкнути.



Коктейль "Прощавай 8 Березня".
Випивається ввечері сьомого.
рецепт:
1 літр горілки,
1 літр пива.

Rionews

ТЕГИ : Ранкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат