У Закарпатті відзначили кращих блогерів

admin 12.07.2013 09:04 СОЦІО

Ужгородський прес-клуб у рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні завершив Найдовший закарпатський блог. Про підсумки цікавої ідеї, яку запустили ще у травні, йшлося на завершальному баркемпі для закарпатських блогерів.    
 


Зареєструвалися дописувачами до Найдовшого закарпатського колективного блогу понад 70 осіб. Серед них – журналісти різних видань, письменники, викладачі, науковці,   фотографи, школярі, студенти, цікаві закарпатці інших професій та вікових категорій.   Всіх дописувачів об’єднувала тема «Закарпаття. Про головне». Розміщувався блог на інформаційному сайті Ужгородського прес-клубу. «Ми підрахували довжину цієї інформаційної стрічки – вийшло більше   95000 знаків. Крім того блогери розміщували і фото – загалом 145 світлин, - розповіла Ірина Бреза, голова Ужгородського пре-клубу.-   Цю акцію ми розпочали о у межах нашого більшого проекту для блогерів. Головна мета   - популяризувати блоггінг та закликати висловлювати власні думки в онлайн-середовищі так, щоб їх почули. Найдовший блог мав вигляд блогоестафети. Учасники писали про емоції, факти, враження, про те, що хвилює, дивує, бентежить і вражає».
  Слідкувати за дописами було надзвичайно цікаво, - кажуть у прес-клубі. Іноді чийсь блог складався всього з одного речення, але у ньому було все. Окремі блоги слугували якісними джерелами інформації, інші – піднімали гострі соціальні проблеми, ще дехто закликав дописами до активної дискусії.
  У рамках проекту Ужгородський прес-клуб визначив також найкращих закарпатських блогерів у трьох номінаціях: найактивніший блогер, найцікавіший блогер та найвпливовіший блогер. «Традиційно ми визначаємо найкращого блогера у Рейтингу прес-клубу наприкінці року, - прокоментувала Ірина Бреза. -  Але тепер ми виокремили цю номінацію. Ми отримали більше 25 пропозицій щодо номінантів. Було складно звести всю інформацію до одного знаменника, оскільки думки були занадто різні. Тому вирішили відзначити кілька блогерів, яких згадували найчастіше».  
Найактивніший блогер Закарпаття: Ярослав Гулан, Юрій Ломакін та Вікторія Сабо
Найцікавіший блогер Закарпаття: Олександр Ворошилов, Аркадій Шиншинов,
Найвпливовіший блогер Закарпаття: Наталія Зотова, Олександр Богданов
Відзначили також наймолодшу блогерку, якою стала Вероніка Сабо.

admin

ТЕГИ : блогблогосфераНаталія ЗотоваОлександр БогдановУжгородЗакарпаття

Коментарі :


13.07.2013 15:20 РІО

їх і не було. то глюк


12.07.2013 21:27 :)

а де коменти?


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат