О. Вілкул: Встановлення   «знаків категорії об’єкта»   на туристичних об’єктах   сприятиме підвищенню я

12.07.2013 16:02 ПОДІЇ

Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, уряд ухвалив постанову, згідно з якою на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок). Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.


На «знакові категорії об’єкта», окрім кількості «зірок», має бути вказаний номер свідоцтва, дані про вид та назва об’єкта. Інформація розміщується обов’язково українською і, за бажанням власника, може дублюватися англійською. Знак має бути на фасаді будівлі. Власник готелю має його встановити протягом 30 календарних днів із дати видачі свідоцтва про встановлення категорії об’єкта.

«Це рішення дозволить підвищити вимоги до сервісу в готелях і якості послуг. Люди повинні мати можливість отримати необхідну достовірну інформацію щодо послуг, які надаються у готелях», — сказав Олександр Вілкул.

Він зазначив, що для офіційного підтвердження інформації щодо категорії об’єкта Держтуризмкурорт розмістить на своєму веб-сайті (www.tourism.gov.ua) реєстр свідоцтв. Ця інформація буде надана і міжнародним сайтам, як-от booking.com, hotelbeds.com, tripadvisor.com та інших, якими користуються як українці, так і гості, які приїжджають до нашої країни. Встановлення категорій готелям здійснюється Комісією при Державному агентстві з туризму та курортів, — повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра.

ТЕГИ : Олександр ВілкулТуризм

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат