Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 09.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 9 липня. Нехай турбота близьких й аромат свіжозвареної кави створюють для вас затишок на початку нового дня. Не переймайтеся через дрібниці і не прагніть одразу вирішити багато справ, адже усієї роботи й так не переробити. Від прокидання найчастіше залежить спокій і настрій усього дня, тож нехай сьогодні він буде в гармонії з вами!

Цитата дня:   Не чекай, що стане легше, простіше, краще. Не стане. Труднощі будуть завжди. Вчися бути щасливим прямо зараз. Інакше не встигнеш.     (Недоторкані)

9 липня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 25-30°, в горах місцями вночі 5-10°, вдень 17-23° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 13-15°, вдень 28-30° тепла.

За православним календарем 9 липня ІМЕНИНИ відзначають Анфіон, Галлікан, Георгій (Єгор, Юрій), Давид (Давид), Дионисій, Іван (Іоанн), Павло, Тихін і Ферапонт.


Цей день в історії

1357 — король Карл IV заклав в Празі Карлов міст через Влтаву.
1686 — сім європейських держав створили Аугсбурзьку лігу з метою зупинити експансію Франції в Західній Європі.
1789 — Національні збори у Франції проголосили себе Установчими.
1811 — велика пожежа на Подолі у Києві. Вогонь знищив більшість з 2068 подільських будинків.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 11 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00,   14.10, 20.10 та 22.20.
«Істальгія. Поч. о 16.20 та 18.20.  

Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Студія «Look» (м. Ужгород, вул. Швабська, 64а, 2-й поверх)
6—12 липня — артпроект «Унгварські бермуди».

Міжгірський район, с. Подобовець
7—10 липня — фестиваль «Шипіт».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Труднощі цього дня змусять вас звернутися за підтримкою до впливової особи. Не варто зупинятися, доведіть розпочате до кінця. У другій половині дня ваші колеги можуть відкрито проявити свою ворожість. Не звертайте уваги на чужі недоліки, краще підкресліть свої гідності. Увечері вам варто заснути раніше, щоб відновити енергію.
ТелецьУ першій половині дня намагайтеся уникати спілкування з конфліктними особистостями. Бажання допомогти людям може призвести завдати дрібних неприємностей. У другій половині дня вам слід зайнятися вирішенням фінансових питань. Підписані документи принесуть плідну співпрацю. Вільний час присвятіть догляду за тілом і омолоджувальним процедурам..
Близнюки. Вдалими будуть ділові поїздки і зустрічі з новими партнерами. Вам слід поводитися на переговорах стримано і розсудливо. Ваші опоненти самі відкриють свої недоліки і слабкі місця. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з обладнанням або офісною технікою. Вечеря при свічках у романтичній атмосфері допоможе вам забути про проблеми.
Рак. Щоб отримати прихильність і підтримку з боку керівництва, вам варто вдатися до хитрощів. Не варто афішувати свої наміри в робочому колективі. У другій половині дня ви отримаєте додатковий прибуток. Інвестуйте гроші в свій розвиток і професійне вдосконалення. Увечері вирушайте в кінотеатр, боулінг або клуб.
Лев Перша половина дня принесе непередбачені розтрати. Намагайтеся не вступати в конфронтацію з колегами, інакше на вас чекає великий скандал. У другій половині дня ви отримаєте інформацію, яка допоможе прийняти правильне рішення. Вам слід уважно стежити за діями та планами конкурентів. Вільний час присвятіть заняттям спортом або пробіжці.
Діва. У першій половині дня вам вдасться вирішити безліч важливих питань. Ваші досягнення будуть в центрі обговорення колег. Не варто сприймати похвалу і лестощі серйозно, краще дистанціюється від таких людей. У другій половині дня на вас чекає заохочення з боку керівництва. Скористайтеся ситуацією і поговоріть про своє кар'єрне зростання.
Терези Вранці раптова зустріч змінить ваші робочі плани. Намагайтеся адекватно аналізувати інформацію і пропозиції про співпрацю. Ви зіткнетеся з невиконаними обіцянками з боку партнерів. Вам слід проявити жорсткі заходи, щоб відновити справедливість. У другій половині дня постарайтеся не нервувати і зберігати спокій у будь-якій проблемній ситуації.
Скорпіон Контакти з новими партнерами принесуть користь і рекомендації. На вас чекає початок нового етапу у фінансовому плані. Намагайтеся запам'ятати свої дії і поведінку, щоб знову повторити успішні кроки. Вам варто звернути увагу на досягнення конкурентів, щоб отримати найкращий результат. Вільний час присвятіть творчому заняттю, щоб відновити сили.
Стрілець. Вранці у вас можуть виникнути неприємні ситуації по дорозі на роботу. Уважно стежте за знаками Долі. Якщо по дорозі на важливу зустріч виникають перешкоди, значить, вам потрібно замислитися над зміною своїх цілей. У другій половині дня спільна робота з колегами буде плідною. Аналізуйте отриману інформацію, щоб уникнути помилок.
Козеріг Сьогодні вам варто більше уваги приділити своїй зовнішності. Успіх у переговорах залежить від вашої чарівності й уміння привернути співрозмовника. У другій половині дня ви отримаєте вигідну пропозицію від минулих партнерів. Додатковий дохід перевищить основний, якщо ви правильно розподілите свої сили. Варто звернути увагу на особисті стосунки, ваш партнер ображається.
Водолій. На вас чекає з'ясування стосунків із колегами, які висунуть проти вас звинувачення. Намагайтеся об'єднатися з однодумцями, щоб відстояти свою правоту. У другій половині дня вам вдасться укласти вигідну угоду. Намагайтеся не розголошувати конфіденційну інформацію, інакше виникнуть проблеми. Вільний час присвятіть легким фізичним вправам.
Риби Перша половина дня буде результативною для впровадження нових технологій у робочий процес. Постарайтеся адаптуватися до нових умов, щоб поліпшити свою продуктивність. У другій половині дня не варто відволікатися на інтриги в колективі. Виконуйте сумлінно свою частину роботи, не дивіться на інших. Вільний час проведіть далеко від людей і суєти.


А зараз — усміхніться :)


- Мені не їхати?
- Ні.
- "Ні, не їхати" чи "Ні, їхати"?
- Так.


Найбільшу силу тяжіння має ліжко в понеділок вранці.


Дівчина звертається до хлопця в чаті:
- Давай пограємо у віртуальний секс.
- Давай!
- Тебе збуджує гола дівчина?
- Звичайно!
- Я повільно роздягаюся і танцюю для тебе стриптиз ... Як там поживає твій дружок?
- Андрюха, чи що? Нормально поживає ... Машину собі купив недавно, а чого це ти раптом ним цікавишся?

Rionews

ТЕГИ : Ранкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат