Ужгородські наречені привернулии увагу молоді до збереження репродуктивного здоров’я (ФОТО)

admin 03.07.2013 09:43 СОЦІО

 

Близько сотні наречених, які брали участь у цьогорічному закарпатському Параді наречених приєдналося до проекту «Заплануй сім’ю на здоров’я!», яка проходить по цілому Закарпаттю з квітня.

Дівчата одягли на руки різнокольорові браслети з метою привернути увагу, передусім молоді, до важливості питання збереження репродуктивного здоров’я, планування сім’ї.
Різнокольорові браслети сподобалися також наймолодшим учасникам Параду – дітям, батьки яких, як і гості міста,  отримали інформаційні матеріали  про сучасні ефективні способи та методи збереження репродуктивного здоров’я людини і послуг, що надаються у сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї.
Мета програми "Здоров’я жінок України" – сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам. Для досягнення мети Програма працює з українськими неурядовими організаціями, підтримуючи їхні ініціативи, спрямовані на зміну ставлення населення і створення сприятливих політик на національному та місцевому рівнях, а також зміцнюючи їх організаційну спроможність.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : програма "Здоров’я жінок України"репродуктивне здоров'япарад нареченихУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат