Ужгородська прокуратура перевірить кафе на Радванці

admin 27.06.2013 09:09 СОЦІО

Прокуратура Ужгорода організувала перевірку щодо законності діяльності кафе на території Радванського кар’єру.

Разом з тим, прокуратура м. Ужгорода контролює хід досудового розслідування за фактом загибелі юнака під час купання на Радванському кар’єрі.
  19 червня 2013 року на території Радванського кар’єру потонув юнак. Відомості про цю подію працівниками МВ УМВС в Закарпатській області   внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Хід досудового розслідування прокуратура міста Ужгорода взяла на контроль.
  Не зважаючи на те, що в місті Ужгороді не всі водойми відведені для купання, у тому числі й Радванський кар’єр, жителі обласного центру самовільно облаштовують в таких місцях стихійні зони відпочинку. У зв’язку з цим, прокуратура міста Ужгорода ініціювала проведення профілактичних рейдів Ужгородським МВ УМВС і МНС щодо дотримання вимог Типових правил охорони життя на водних об’єктах.
  Також, прокуратура Ужгорода, із залученням працівників Ужгородського міськрайонного Управління Держсанепідемслужби та інших контролюючих органів, розпочала перевірку щодо законності діяльності кафе на території Радванського кар’єру. Буде перевірено і ефективність роботи муніципальної міліції щодо дотримання законодавства про благоустрій та забезпечення безпеки на водоймах. Про результати вказаних перевірок громадськість буде поінформовано додатково.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Ужгорода

ТЕГИ : кафеПрокуратураУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат