Аква-аеробіку проведуть у Косині до Дня захисту дітей (ФОТО)

admin 27.05.2013 09:41 ДОЗВІЛЛЯ

Міжнародний день захисту дітей тут вирішили відзначити по-особливому. На наймолодших відвідувачів закладу та їх батьків чекає чимало сюрпризів і подарунків. Більше того, в честь свята, вхід для дітей зростом до 140 см. — безкоштовний.   Девіз цього дня - «Все для дітей».


Святкову атмосферу, позитивні емоції і незабутні враження гостям комплексу «Термальні води «Косино» даруватимуть казкові персонажі та аніматори.
Вони підготували для діточок насичену розважальну програму «Країна дитинства – країна казкова» з солодкими призами і подарунками.

Захоплива   аква-аеробіка від Міккі Мауса не залишить байдужими маленьких любителів водних процедур,   на юних інтелектуалів чекає пізнавальна вікторина, тим, хто любить створювати оригінальні шедеври власними руками,   прийдуться до душі творчі майстер-класи, а от активні непосиди зможуть проявити свої таланти у різноманітних конкурсах та естафетах.

Батьки цього дня виступатимуть в ролі активних уболівальників. Вони допомагатимуть, надихатимуть та підтримуватимуть своїх діточок і разом святкуватимуть кожну перемогу малечі.

Організатори заходу запевняють, що без уваги не залишиться жодна дитина, яка 1 червня відвідає комплекс «Термальні води «Косино».

Пориньте у світ дитинства разом з комплексом «Термальні води «Косино».

admin


За матеріалами Агентства комунікацій "ПАЗЛ"

ТЕГИ : 1 червняДень захисту дітейКосиноЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат