«Чеські пивні забави» від пива Zatecky Gus пройшли цими вихідними у Кам'янець-Подільському (ФОТО)

21.05.2013 11:30 ПОДІЇ

 

Пиво Zatecky Gus, зварене в найкращих чеських традиціях, організувало для гостей та жителів Кам'янец-Подільського пивне свято «Чеські пивні забави». Фестиваль відбувся 18 травня на головній площі міста - Вірменський Ринок.

18 травня на «Чеських пивних забавах» від пива Zatecky Gus на гостей свята чекав великий живий концерт від популярних груп «Мед Хедс», «Мандри», «Врода» і Social Classes. Крім цього, було безліч сюрпризів, конкурсів та розваг від пива Zatecky Gus. А невимушену та веселу атмосферу вечора створював ведучий пивних забав - Фагот. Слід зазначити, що «Чеські пивні забави» пройшли за підтримки Кам'янець-Подільської міської адміністрації та Чеського центру в Києві при Посольстві Чеської Республіки.

Чехи, справжні знавці й майстри пивоваріння, традиційно влаштовують декілька разів на рік великі пивні фестивалі-ярмарки, які є невід'ємною частиною чеської культури. До речі, одним з найстаріших таких фестивалів є свято пива й хмелю в Жатці – у місті, на околицях якого вирощують знаменитий ароматний хміль, що використовується для варіння пива Zatecky Gus. Пивне свято у Жатці проводиться уже понад 55 років. Невід'ємною частиною цього заходу стали різні пивні конкурси, найпопулярніші з яких - танці з кухлем пива на голові та «чесання» хмелю.

Європа здавна славиться на весь світ своїми пивними фестивалями-ярмарками, де можна не тільки насолодитися пінним напоєм, але й просто від душі повеселитися. Відомо, що чеські пивні традиції – одні з найкращих в світі. Тому пиво Zatecky Gus вирішило влаштувати незабутнє і феєричне пивне свято, на зразок того, яке щороку відбувається у затишному чеському містечку Жатець. Зазначимо, що цього літа чеські традиції пиво Zatecky Gus привезе і в інші міста України.

Zatecky Gus - це світлий лагер з легким традиційним смаком. Використання жатецького хмелю надає пиву особливий аромат, характерний для чеських пілзнерів. Хміль сорту «Жатецький» вирощується в районі міста Жатець на півночі Чехії більше 700 років. Він є одним з найякісніших у світі, а саме місто Жатець часто називають світовою столицею хмелю.

Юлія Агакішіева, бренд-менеджер ТМ Zatecky Gus компанії Carlsberg Ukraine: «Веселі фестивалі-ярмарки - прекрасна європейська традиція, яка, однак, близька й українцям. Тому, ми сподіваємося, що чеське свято у Кам'янець-Подільському сподобалося і жителям, і гостям цього прекрасного міста!»

***

Про компанію Carlsberg Ukraine:
Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками 2012 року Carlsberg Group продала 140 мільйонів гектолітрів пива.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com
У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», Holsten, Corona, Negra Modelo, «Хмільне», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє Nielsen*, за підсумками 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,2% в натуральному вираженні. На ринку квасу компанія займає частку 34,4% у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com
Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

*Nielsen Holdings NV (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельних звичках. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41 a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат