Українку з підробленим паспортом затримали у Закарпатті

admin 29.04.2013 11:24 КРИМІНАЛ

Минулими вихідними прикордонниками Чопського загону було затримано чергових правопорушників, які намагались незаконно перетнути державний кордон до ЄС.


В одну з ночей, близько третьої години, відбулось спрацювання технічних засобів охорони кордону на ділянці прикордонного поста «Оноіквці» відділу «Ужгород». В результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, групою реагування з розшуковим собакою, за кількадесят метрів до державної межі зі Словаччиною було затримано чергового «шукача європейського щастя». Чоловік повідомив, що є громадянином Російської Федерації, вихідцем з Чечні, але жодних документів при собі не мав. Затриманого було доставлено до відділу прикордонної служби «Ужгород» для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів.
В свою чергу, наша 36-річна співвітчизниця, шо слідувала до Угорщини, мала при собі відповідний документ для здійснення подорожі, але пильне око досвідченого інспектора відділу «Тиса» виявило його підробку. Жінка подала для оформлення паспорт громадянина України для виїзду за кордон, у якому прикордонником було виявлено ознаки заміни сторінок. Згодом, в ході комісійного вивчення паспорта з використанням відповідних технічних засобів, підробка документа була підтвереджена. Чому жінка вирішила виїхати з України за підробленим паспортом, встановлять представники органів внутрішніх справ, а за спробу незаконного перетину кордону їй «світить» штраф у розмірі до 3400 гривень.
Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю всіх затриманих визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : прикордонникиУжгородЗакарпаттяЄС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат