У Закарпатті оновлять спортивні майданчики (ФОТО)

admin 19.04.2013 10:09 СПОРТ

 

Їх оновлюють у рамках місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

У четвер, 18 квітня, заступник голови обласної адміністрації Іван Качур здійснив робочу поїздку до Великоберезнянського району.

Перш за все, заступник керівника краю поспілкувався із місцевими мешканцями під час прийому громадян. Зокрема, кілька сільських голів району звернулися до посадовця із проханням допомогти в облаштуванні та відкритті дитячих садочків. Це стосується сіл Загорб, Кострино, Розто́цька Пастіль, Костринська Розтока. В останньому – є школа-дитячий садочок, де минулого року зроблено зовнішній ремонт. Наразі заклад чекає на ремонт внутрішній, який, за підрахунками сільського голови, обійдеться у 150 тисяч гривень.
Також цього дня до Івана Качура зверталися мешканці району з проханнями про сприяння у лікуванні та матеріальну допомогу. Так, у пані Марії нещодавно згоріла хата. Літня жінка має онука, тож хотіла б з часом відновити будинок для нього. Це питання наразі перебуватиме на контролі районної адміністрації.
Пані Мирослава та Ганна (обоє мешкають у районному центрі) попрохали матеріальної допомоги. Одна жінка доглядає за 22-річною сестрою, яка хворіє на ДЦП, інша – за чоловіком, що пережив уже два інсульти. Жінки отримають фінансову допомогу через обласну програму «Турбота».
Цього дня Іван Качур також проінспектував стан спортивного майданчика у Великому Березному та футбольного поля, що знаходиться поруч.
У рамках нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток» на території всієї країни проходить місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Закарпаття не залишилося осторонь цього процесу. Тож, зараз проводимо роботу щодо прибирання та облаштування спортивних майданчиків, - відзначив Іван Качур.
На сьогодні в області облаштовано вже 56 спортивних майданчиків. Ще 14 спортивних полів заплановано спорудити цьогоріч. Тож, малеча в різних куточках Закарпаття має можливість займатися спортом та зміцнювати своє здоров’я.
Опісля, посадовець навідався до школи Малого Березного та села Мирча, де також оглянув місцеву школу, фельдшерсько-акушерський пункт та дитячий садочок.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : спортІван КачурЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат