Турнір з плавання серед дітей з обмеженими можливостями пройде на Ужгородщині

admin 16.04.2013 10:40 СПОРТ

17-18 квітня в спортивному комплексі «Зінедін» с. Баранинці, Ужгородського району проходитиме Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей з обмеженими фізичними можливостями (з порушеннями опорно-рухового апарату).

62 спортсмени та 11 команд з Донецька, Харкова, Києва, Хмельницька та інших міст України візьмуть участь у турнірі, який має символічну назву «Сакура».      

Вперше ці змагання проводились минулоріч у травні. Тоді Закарпаття, за   ініціативи Закарпатського обласного центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» і меценатів, зібрало 30 юних спортсменів-плавців з різних міст України. Нині ж географія учасників змагань значно розширилась, а кількість – зросла більше ніж удвічі.

У турнірі візьмуть участь три вікові категорії дітей:
старша група: 1995-1999 роки народження;
середня група: 2000-2002 роки народження;
молодша група: 2003 рік народження та молодші.  

Урочисте відкриття змагань відбудеться 17 квітня о 10.00 в спортивному комплексі «Зінедін».

P.S. Спортивний комплекс «Zinedine» активно долучається до соціальних програм, спрямованих на підтримку спорту, пропаганду здорового способу життя серед населення Закарпатської області. Адміністрація закладу створила пільгову програму для дітей-інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей. Вони мають можливість безкоштовно відвідувати секції спорткомплексу під керівництвом кваліфікованих тренерів і інструкторів.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : Закарпаттядіти з обмеженими можливостямиплаванняспорт

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат