Відсвяткуй Різдво разом з "Львівським" у місті Лева

26.12.2012 13:14 ПОДІЇ

Перше українське пиво гостинно запрошує до Львова на незабутнє святкування Різдва, яке відбудеться 7 січня 2013 року у самому серці стародавнього міста – на площі Адама Міцкевича. На гостей свята чекають унікальні сюрпризи та веселощі, серед яких перша львівська різдвяна містерія-мюзикл під відкритим небом, різдвяний флеш-моб та святковий музичний концерт за участю таких зірок, як Павло Табаков, Олеся Киричук, Назар Савко, Ліля Ваврін, Наталя Карпа, балет «Життя» та ін.

Львів – дивовижне місто, де дбайливо зберігають та шанують традиції українського народу. Саме тому із року в рік, як у давні часи, львів’яни влаштовують на Різдво особливе свято, з вертепами, колядками та святковою ілюмінацією. Цього року пиво «Львівське» організувало для жителів та гостей стародавнього міста Лева цілу низку заходів на період Різдвяних свят. Зокрема, на зимові свята за підтримки «Львівського» у центрі столиці Галичини буде відкрито традиційний Різдвяний Ярмарок та ковзанку.
А 7 січня відбудеться незабутнє святкування Різдва. Гості свята зможуть першими побачити святкову містерію-мюзикл під відкритим небом від пива «Львівське», яка розповість історію традицій різдвяних святкувань у Львові. Також на присутніх чекає різдвяний флеш-моб з 1715 дзвониками, які отримають усі присутні на святі і зможуть приєднатися до дійства, театралізована шопка з живих скульптур та масове колядоке - конкурс-караоке на краще виконання колядок. Також кожен бажаючий зможе скуштувати чудовий зимовий напій – гаряче пиво «Львівське Портер» зі спеціями.
Тарас Маципура, провідний бренд-менеджер ТМ «Львівське» компанії Carlsberg Ukraine: «Під час різдвяних свят стародавнє місто Лева оживає, немов у казці. Воно сяє вогнями, а його старовинними вуличками неспішно ходять колядники, наспівуючи святкові пісні. Тож перше українське пиво гостинно запрошує усіх охочих поринути у чарівну атмосферу свята та відвідати Львів на Різдво. Ви безперечно отримаєте незабутні враження та раз і назавжди закохаєтеся у це стародавнє місто - чи не найкраще місце для святкування Різдва в Україні!».    
* * *


Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками першого півріччя 2012 року Carlsberg Group продала 70 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас»,   Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє AC Nielsen*, за результатами 9 місяців 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,4% у натуральному вираженні. У сегменті квасу компанія займає 34,9% ринку у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
*AC Nielsen – компанія входить у склад корпорації Nielsen та є світовим лідером у області маркетингових досліджень.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат