ТМ «Львівське» організувала вечорниці для українських журналістів

19.12.2012 14:26 ПОДІЇ

 

17 грудня 2012 року на Львівській пивоварні відбувся прес-захід «Вечорниці від пива «Львівське», в якому взяли участь представники ЗМІ зі всієї України. В рамках заходу журналісти змогли поринути у національний колорит відзначання зимових свят, дізнались про різдвяні спеціальні сорти пива та традиції його споживання, а також навчитися власноруч плести різдвяного Дідуха.

Вже традиційно ТМ «Львівське» впроваджує масштабне святкування зимових свят. Цього року перше українське пиво організовує для мешканців та гостей міста Лева безліч святкових подій, які будуть радувати українців впродовж грудня та січня. Щоб презентувати програму заходів, ТМ «Львівське» запросила представників ЗМІ зі всієї України та організувала для них справжні вечорниці.
Відомо, що вечорниці – це посиденьки, з веселими конкурсами та танцями, які молодь традиційно влаштовувала у давнину від Дня святого Андрія Первозванного (13 грудня) й до Різдва. На прес-заході «Вечорниці від пива «Львівське» журналісти змогли насолодитися виступом театралізованого вертепу та взяти участь у майстер-класі з виготовлення справжнього різдвяного Дідуха. Також журналістам було презентовано спеціальний лімітований сорт пива «Львівське Різдвяне», який доступний у продажі всього два місяці.

Слід зазначити, що у прес-заході взяли участь представники більш ніж 15 видань із Києва, Полтави, Луцька, Івано-Франківська, Ужгорода та Львова.

Роман Головня, Директор Львівської пивоварні: «Пиво «Львівське», як і Львівська пивоварня, з давніх-давен для багатьох із нас є символами міста Лева. Тому що вже багато років ТМ «Львівське» підтримує та популяризує українські традиції та прагне нагадати про них усім жителям нашої країни. Із року в рік ми влаштовуємо зимові святкування, щоб подарувати мешканцям та гостям міста справжню різдвяну атмосферу – атмосферу казки та наближення чуда. Ми раді, що наша ініціатива викликала таку реакцію серед ЗМІ, тому що саме завдяки журналістам ми можемо донести до суспільства важливість збереження українських традицій».
* * *


Про компанію Carlsberg Ukraine:

Власником компанії Carlsberg Ukraine є Carlsberg. Carlsberg Group є однією з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. Флагманський бренд – Carlsberg – є одним із найбільш відомих пивних брендів у світі, а бренди «Балтика», Carlsberg и Tuborg входять до шістки найбільших пивних брендів в Європі. В Carlsberg Group працює понад 41 000 чоловік, а її продукція продається на більше ніж 150 ринках світу. За підсумками першого півріччя 2012 року Carlsberg Group продала 70 мільйонів гектолітрів пива. Carlsberg Group є офіційним спонсором чемпіонату УЄФА - ЄВРО 2012TM, який відбувся в Польщі та Україні.

Додаткова інформація на сайті www.carlsberggroup.com

У склад Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжі, м.Києві та м.Львові. В компанії працює близько 3500 чоловік. В портфель Carlsberg Group в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торгівельних марок: «Славутич», «Львівське», Tuborg, «Балтика», Carlsberg, Holsten, Corona, Negra Modelo, «Арсенал», «Хмільне», «Квас Тарас»,   Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen.

Як повідомляє AC Nielsen*, за результатами 9 місяців 2012 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,4% у натуральному вираженні. У сегменті квасу компанія займає 34,9% ринку у натуральному вираженні.

Детальна інформація: www.carlsbergukraine.com  

Читайте новини компанії на офіційній сторінці у facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine
 
*AC Nielsen – компанія входить у склад корпорації Nielsen та є світовим лідером у області маркетингових досліджень.

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Олександр Шевельов
Noblet Media CIS
+38 044 201-01-95
+38 066 219-33-41
a.shevelyov@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат