Депутат Ужгородської міськради боротиметься з анонімами

admin 19.12.2012 10:22 ПОДІЇ

В Ужгороді студенти УжНУ збирають підписи, щоб підтримати рух «За чистоту інформаційного простору». Про це в Ужгородському прес-клубі розповів Михайло Рошко, директор Інституту іноземної мови УжНУ та депутат Ужгородської міськради.

«Є чимало організацій, які борються із сміттям, але такої, щоб боролася з інформаційним сміттям – немає, - каже Михайло Рошко. -   На інтернет-сайтах обливають брудом людей, пишуть анонімно усякі неприємні речі, розкручують таким чином трагедії, нещастя.   Ми вирішили організувати рух   «За чистоту інформаційного   простору». Зрозуміло, що інтернет-сайти наживаються на такого роду анонімних коментаторах, «доброзичливцях», прагнути збільшити відвідуваність. Але інформаційний простір переповнюють ті, хто зводить анонімні рахунки та забруднює віртуальний простір».

За словами Михайло Рошка, коментувати інформацію потрібно з «відкритим забралом». Звісно, ми нікому нічого не заборонимо, але хочемо активно розгорнути наш рух, сподіваємося, що й інші області підхоплять цю ідею. Бо сьогоднішня ситуація ще гірша, ніж колись писали анонімки», - каже Михайло Рошко.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : Михайло РошкоУжНУУжгородЗакарпаття

Коментарі :


19.12.2012 20:07 читач

В такому випадку читачі взагалі не будуть відвідувати інтернет-сайти, а писати поготів.Обурені люди,під ніками напишуть про те,що їх болить,коли робиться беззаконня та несправедливість, а правди добитися неможливо,в принципі.А пишуть анонімно тому,що бояться помсти та переслідування від тих,про кого пишуть більшість правду.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат