Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

В Ужгороді група жінок напала на працівників ТЦК, які хотіли відвезти чоловіка у військкомат

Працівники територіального центру комплектування в Ужгороді намагалися відвезти чоловіка у військкомат для оновлення облікових даних. Під час цього група людей почала штовхати їх і кричати на них.

Які закарпатські проєкти отримають кошти від ЄС у межах програми Interreg NEXT Польща – Україна

Нарешті можемо розповісти про закарпатські проєкти-переможці, які отримають кошти від ЄС у межах транскордонної програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Письменник Андрій Любка підтримав проєкт 4.5.0 Recovery Center

Щодня до великої команди 4.5.0 Recovery Center долучаються відомі українці, об’єднуючись навколо важливої місії – фізичного, психологічного, ментального відновлення захисників після участі в бойових діях та інших, хто постраждав унаслідок збройної агресії рф проти нашої країни, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Реформа, яка перетворила громади з підлеглих у партнерів центру

Минає 10 років зі старту процесу децентралізації в Україні

Поліція Іршави припинила діяльність банди наркоторговців

В ході проведення оперативних заходів протягом останнього тижня співробітники кримінальної поліції Відділення поліції № 1 Хустського РУП (м. Іршава) припинили злочинну діяльність трьох наркоторговців. Останні збували метамфетамін та канабіс на території обслуговування правоохоронців.

На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників

У ході реалізації оперативної інформації наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону виявив групу осіб поблизу кордону з Угорщиною.

В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини

У четвер, 18 квітня, у «Совиному гнізді» відбулася підсумкова конференція «Розкриття потенціалу міста: зміцнення державних інституцій через словацько-українське транскордонне співробітництво в розширеному європейському просторі».

В Ужгороді на зупинці помер чоловік, у Центрі екстреної меддопомоги проведуть розслідування

Чоловіку стало зле на зупинці поблизу колишнього ресторану «Рубін». Люди викликали швидку, але вона приїхала через пів години і не встигла врятувати чоловіка.

ЄС фінансуватиме на Закарпатті шість нових проектів, які стосуються довкілля

Закарпаття знову досягає поставлених цілей, показує хорошу роботу та отримує підтримку від Євросоюзу, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Мукачівщині поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчини

17 квітня увечері до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них для надання допомоги доставлено 13-річну дівчину. За попередніми даними дитина постраждала від дій сексуального характеру, однак спілкуватися погодилася виключно з правоохоронцями.

В Ужгороді проведуть реконструкцію та благоустрій скверів Масарика і Штефаника

Невдовзі в Ужгороді буде проведено реконструкцію і благоустрій скверів Масарика і Штефаника. Дана ініціатива буде реалізована коштами ТОВ “АВЕ Ужгород” та за погодженням Ужгородської міської ради. Про це розповів заступник міського голови Євген Плавайко.

БЕБ зупинило тендер міськради Тячева з ремонту будівлі для центру переселенців за 6,4 млн грн

Посадовці заклали у пропозицію неконкурентні вимоги, щоб обмежити коло учасників аукціону.

АРМА продасть понад 260 картин із колекції Медведчука серед яких роботи Бокшая, Ерделі та Глюка

Загалом продадуть 264 картини. У колекції є роботи закарпатських митців ХХ століття, зокрема Йосипа Бокшая, Гаврила Глюка й Адальберта Ерделі. Також є ікони з бурштину і бісеру. Вартість картин ще встановлюватимуть, але відомо, що пейзажі від Бокшая можуть коштувати $20000–25 000, а роботи Ерделі – $50 000.

На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину

На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину

200 тисяч євро американські партнери спрямують на підтримку підрозділу аеророзвідки Птахи Мадяра

Для нас в умовах сьогодення надважлива підтримка закордонних партнерів, адже тоді нашим захисникам легше протистояти ворогу, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Минай програв Динамо у відкладеному матчі 16-го туру

17-18 квітня в УПЛ відбулися перенесені ігри. Минай догравав відкладений матч 16 туру з Динамо, Олександрія та Олімпік зіграли у перенесеному матчі 15 туру, а Зоря і Шахтар у перенесеному матчі 10 туру.  

Віктор Микита зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо

Провели робочу зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За перший квартал цього року на Закарпатті стало на 875 підприємств більше

На Закарпатті за підсумками першого кварталу цього року продовжується позитивна динаміка в економіці

Суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича

15 квітня, Закарпатський апеляційний суд скасував виправдувальний вирок суду першої інстанції та вирішив направити "хабарницьку" справу щодо голови Воловецької ОТГ Михайла Попелича на новий розгляд.

На Закарпатті судитимуть клірика-антисеміта УПЦ

На Закарпатті перед судом постане настоятель храму Хустської єпархії УПЦ (МП), який виправдовував воєнні злочини, вчинені росією проти українського народу та розпалював релігійну й міжнаціональну ворожнечу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат