Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

На Закарпатті судитимуть керівника ГО, який продавав автомобілі ввезені як гумдопомогу

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо засновника громадської організації з Мукачівщини за фактом продажу гуманітарної допомоги під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

Судитимуть закарпатця, який виманив у дружини військовослужбовці 10 500 доларів США

Ужгородська окружна прокуратура скерувала на розгляд суду обвинувальний акт щодо жителя Тячівщини за фактом скоєння ним шахрайства у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 КК України).

На Хустщині місцевого жителя засудили до 8 років ув’язнення за вбивство знайомого

Прокурор Хустської окружної прокуратури довів у суді вину мешканця с. Велятино в умисному вбивстві знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України). Особу засуджено до 8 років позбавлення волі.

У Мукачеві затримали організатора каналу незаконної переправи чоловіків через держкордон

За оперативною інформацією закарпатських правоохоронців було викрито 39-річного мукачівця на організації незаконного каналу для переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

В Іршаві крадій із Собатина викрав з магазину товару на 10 тисяч гривень

1 травня   до поліції звернулася працівниця одного з магазинів у місті Іршава та повідомила про зникнення ряду продукції із закладу.

На Закарпатті керівництво заповідника завдало місцевому бюджету збитків на 6,2 млн грн

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника. Їм інкримінують зловживання службовим становищем за попередньою змовою групою осіб, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України).

На Закарпатті упередили розтрату 3 млн грн на ремонті дитячого садочку та будівництві укриття

Аналітики Теруправління БЕБ у Закарпатській області під час моніторингу публічних закупівель виявили два ризикові тендери. За результатами скерованих рекомендацій до розпорядників бюджетних коштів один договір розірвано, в іншому зменшена вартість. Таким чином упереджено 3 млн грн розтрати бюджетних коштів.

На Рахівщині водій джипа збив дитину

30 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Ясіня трапилася дорожньо-транспортна пригода із травмованими.

Керівника одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті підозрюють у торгівлі метамфетаміном

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури правоохоронцеві повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).

В Ужгороді спеціаліста з технагляду підозрюють у розтраті 3 млн грн на ремонті доріг

Спеціалісту з технічного нагляду Ужгородської міської ради повідомили про підозру у розтраті чужого майна за попередньою змовою групою осіб у великих та особливо великих розмірах, а також службовому підробленні. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

На Рахівщині троє розбійників скоїли напад на будинок пенсіонерки

25 квітня близько 12-ї години поліцейські Рахівщини отримали повідомлення про розбійний напад на 79-річну пенсіонерку в селі Костилівка – до жінки в будинок увірвалися кілька осіб в масках, звʼязали потерпілій руки і ноги скотчем та погрожували зброєю.

На Закарпатті судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо нелегальної діяльності гральних закладів.

На Тячівщині п’яний чоловік викрав авто і скоїв ДТП

24 квітня, до поліції зателефонував 49-річний житель села Середнє Водяне і повідомив про зникнення його автомобіля марки «Lanos».

Мукачівець цілий рік користувався банківською картою, яку загубив пенсіонер

До співробітників Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий пенсіонер та розповів, що з його банківської картки, яку він загубив, зникли гроші.

В Ужгороді чоловік погрожував своїй дружині гранатою

Сьогодні, близько 5-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про домашнє насильство на вулиці Івана Франка, в Ужгороді.

Правоохоронці завершили розслідування у справі щодо масової бійки у Підвиноградові

Слідчі відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування за фактами організації масової бійки у селі Підвиноградів та умисного вбивства одного з її учасників.

Мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини, отримав 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Полянської громади засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Таксистів з Виноградова та Вилоку та підозрюють у переправленні через кордон військовозобов’язаних

Двох таксистів – жінку з села Вилок та чоловіка з міста Виноградів затримали прикордонники під час спроби переправити через кордон 8 чоловіків. Зловмисників виявили у ході реалізації інформації від оперативних співробітників Мукачівського прикордонного загону.

На Закарпатті судитимуть мешканця Київщини, який ошукав матір загиблого воїна на 7,5 млн гривень

Мешканець Київщини залучив жителів кількох областей України до незаконної оборудки. Зловмисники виманили у матері полеглого військовослужбовця гроші, які жінка отримала як виплату від держави у зв’язку зі смертю сина на війні.

Злочинна група на Закарпатті відбирала майно в самотніх осіб літнього віку

Про це у своєму телеграм- каналі повідомив Омбудсман Дмитро Лубінець.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат