Вусатий терорист

31.05.2021 10:47 ПОДІЇ

Лукашенко, який з тріском програв вибори президента Білорусі, але завдяки вірним псам із КДБ та поліції силою залишився при владі, вирішив показати світу свою зверхність. Цей тарган топив у крові опозицію, а «демократична Європа» лише пасивно висловлювала «своє невдоволення». Лукашенку ці заяви європейців були до одного місця. Він тих керівників європейських держав мав у носі.

А цього тижня скажений Лука перевершив сам себе. Спецслужби Білорусі знали, що в грецьких Афінах на літак до Вільнюса сідає 26-річний Роман Протасевич. Під час мітингів опозиції Протасевич проводив агітацію проти Лукашенка у соцмережах. А коли мітинги опозиціонерів жорстоко придушували співробітники силових структур, то Протасевичу вдалося оприлюднити особисті дані сотень білоруських силовиків, які катували людей.

Навіжений Лукашенко дав команду силовикам у будь-який спосіб затримати Протасевича.

І ось, коли літак, на борту якого був і Протасевич зі своєю дівчиною, пролітав над Білоруссю, у небо піднявся літак-винищувач, а диспетчери аеропорту Мінська надавали команду командиру пасажирського літака негайно приземлитися у Мінську, бо, мовляв, на борту бомба.

До Литви залишалося 30 кілометрів, а до аеропорту Вільнюса було ближче, ніж до аеропорту Мінська, але диспетчер погрожувала, що у випадку, якщо командир літака відмовиться сідати саме в Мінську, то його підірвуть із літака-винищувача.

Пілоти налякалися і повернули в Мінськ. А там уже пси Лукашенка висадили Протасевича та його дівчину і кинули їх за грати. Протасевича звинувачують в екстремізмі та тероризмі, а в білорусі ця стаття передбачає смертну кару. І Білорусь залишається єдиною країною в центрі Європи, яка не скасувала смертну кару.

Звичайно, що Лукашенко не міг приймати таке рішення самостійно. Його однозначно підбадьорював ще один диктатор — російський президент Путін. У того на совісті вже збитий над Донбасом пасажирський малайзійський літак. Саме у Кремлі могли розробити план перехоплення пасажирського літака.

Дії диктаторів Лукашенка та Путіна жорстокі. Але Європа залишається у своєму стилі. Європейські лідери лише висловлюють «невдоволення» і погрожують санкціями. А Лукашенко з Путіним з того «невдоволення» тільки сміються. Вони залишаються безкарними, а Путін у своєму виступі натякнув, що Росія легко «дасть по зубам» усім, хто на неї зазіхне. Тому ніхто з ним і не хоче сперечатися. Бо немає нічого страшнішого за мавпу з гранатою…

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат