«Минай» - «Зоря»: анонс матчу від бк Betandyou

admin 26.11.2020 11:59 СПОРТ

29 листопада в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться поєдинок 11-го туру чемпіонату України, в якому зіграють «Минай» та «Зоря. Представляємо анонс цього матчу та ставки від букмекерської контори Betandyou.

АНОНС МАТЧУ

У минулому турі чемпіонату України «Минай» здобув другу перемогу в сезоні. Підопічні Василя Кобіна в результативному поєдинку переграли вдома «Дніпро-1» (3:1). Завдяки цьому успіху закарпатський колектив піднявся на десяте місце в турнірній таблиці, та на думку аналітиків букмекерської контори Betandyou, де за реєстрацію по промокоду 1football, має шанси зачепитися за очки в звітному матчі.
«Зоря» базується на дев'ятому місці в рейтингу команд УПЛ, маючи перевагу над найближчим суперником в два пункти. П'ять з дев'яти поєдинків луганського клубу в чемпіонаті України завершилися внічию.
8 листопада підопічні Віктора Скрипника в черговий раз розділили залікові бали зі своїм суперником, коли зіграли в Запоріжжі внічию з «Ворсклою» (0:0).

ШАНСИ КОМАНД

Фаворитом майбутнього поєдинку експерти бк Betandyou вважають «Зорю». Імовірність перемоги гостей оцінюється котируванням 1.60 або 62%. За нічию пропонується коефіцієнт 4.10, що становить 24% ймовірності, а перемога «Миная» йде за 4.90 (14%).

ЦІКАВІ ФАКТИ

«Минай» програв лише два з п'яти домашні матчі в поточному сезоні УПЛ. У двох попередніх поєдинках в Ужгороді команда Василі Кобіна перемогла «Дніпро-1» (3: 2) і зіграла внічию з «Рухом» (0:0).
В активі «Зорі» лише одна гостьова перемога в чотирьох поєдинках. Крім розгрому ФК «Львів» (5:0), луганська команда поступилася «Десні» (1:3), а також зіграла внічию з «Динамо» (1: 1) і «Інгульцем».

ПРОГНОЗ НА МАТЧ

«Минай» мав більше часу на підготовку до майбутнього поєдинку, ніж «Зоря», яка зараз грає на два фронти.
На домашній арені команда Василя Кобіна виглядає досить конкурентним суперником, який може відібрати очки у фаворита. Прогнозуємо нічию в даному протистоянні з забитими голами - 1:1.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат