С. Ратушняк: Як не віддати гроші Заходу українським олігархам

admin 07.07.2022 23:41 ПОЛІТИКА

Закарпатський політик Сергій Ратушняк прокоментував рішення лідерів країн Заходу про виділення коштів на розбудову України

В Швейцарському Лугано директор котельної Ахметова (це Прем‘єр міністр уряду України) запропонували віддати всі світові кошти нашим олігархам.
Олігархічні УБЛЮДКИ. Презентували план олігархічно-чиновницького розпилу 750 млрд €. Замість вказати на:
1. Пакет Першої в світі держави по економічним свободам. Сьогодні -138.
2. Показати майбутню державу як європейський і світовий хаб з науки, технологій, нанамислення і рівня відбудови інфраструктури, комунікацій, освіти.
Висновок. Після військові трильйони вороги України і зрадники ( а це олігархія і їх держапарат) збираються розікрасти ці кошти.
Пропозиція. Ми маємо запустити збір підписів до ЄС, МВФ, Британії і США - НЕ ДОПУСТИТИ УКРАЇНСЬКОГО ЧИНОВНИКА ДО РОЗПОДІЛУ ЦИХ КОШТІВ. Тільки міжнародна агенція. Наше бачення напрямків розвитку:
1. Будівництво нових міст і селищ на місті сотен зруйнованих. З школами, спортсекціями, профтехосвітою.
2. Виробництво максимального спектру послуг і товарів для внутрішнього і зовнішнього споживанню через (!!!) ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО. В агросекторі - широка мережа переробки с/г продукції.
3. Виробництво сучасної зброї, літаків, кораблів вагонів і локомотивів, високотехнологічної продукції в тісному зв‘язку і фінансуванні нашої науки, технологічних і конструкторських бюро і лабораторій. Окремий розвиток біотехнологіям, - написав Ратушняк на своїй сторінці у Фейсбук.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат