Лякати Захід

01.07.2022 15:34 ПОЛІТИКА

Цього тижня російські фашисти вчинили ряд жахливих терактів проти України. Було запущено ракети по житлових будинках у Миколаєві та Харкові, а також по торговому центру в Кременчуці. Загинули мирні люди.

У Кременчуці в торговому центрі на момент ракетного удару було майже 1000 людей. Серед них багато дітей. Багатьох людей розірвало на шматки, тому офіційно поки називають понад 20 жертв, але кажуть також про десятки зниклих безвісти.

Саме в цей час у Мадриді проводився саміт НАТО, а Україну щойно прийняли кандидатом у ЄС. А ще ми відзначали День Конституції. Тобто, був збіг обставин, щоб путінські орки захотіли показати нам та Заходу свою злість. І показали. Вбили десятки людей. При цьому фашистська російська влада знову почала поширювати брехню, мовляв, вони знищили ракетою не торговий центр, а гаражі з військовою технікою, яку нещодавно нам поставили з Європи та США. А щодо торгового центру, то це українська влада організувала спектакль. Про це навіть кремлівський карлик сказав офіційно.

До честі наших спецслужб, ми не поширювали доказів ракетної атаки, аж поки вся пропагандистська російська сволота не пробрешеться. А вже потім ми оприлюднили відео, на якому чітко видно, як ракета, яка є лише на озброєнні в росії, влучає у торговий центр. Весь світ просто шокований цими фактами і всі визнають, що було здійснено терористичний акт.

Однак, росіян реакція Заходу не дуже засмутила. Вже всім зрозуміло, що бомбардування житлових будинків росіянами, ракетні удари по цивільним об’єктам, руйнування історичних будівель, лікарень та шкіл є цілеспрямованими акціями російських фашистів. І робиться це не просто від прагнення вбити якнайбільше українців, а робиться із зовсім іншою метою. І ця мета — залякати Захід.

Руйнуючи наші міста, росіяни хочуть показати Заходу, що російська армія без гальм і без принципів. І так само можуть бути зруйновані міста у будьякій країні Європи.

Звичайно ж, у європейців у крові бажання жити в спокої та з комфортом. І ті європейські бюргери, які вилизують вулиці та площі своїх міст, реставрують історичні будівлі, прикрашають усе довкола квітами, з жахом спостерігають, що можуть зробити з їхніми містами та помешканнями путінські варвари. І в них виникає думка, що війна може зламати їхній комфортний устрій, який вибудовувався роками.

Розуміють це і багато політиків на Заході. Ось так і виникає переконання багатьох із них, що путін — як мавпа з гранатою — дурний і небезпечний, тому, чи не краще з ним домовлятися. Ось звідки ці обережні заяви багатьох європейських лідерів, які переконують, що з росіянами краще домовлятися. Ось чому багато країн Заходу не хочуть допомагати нам зброєю, щоб не нервувати зайвий раз путіна. Ось звідки ці численні телефонні розмови Макрона з кремлівським фюрером…

Але є і багато тих, хто чудово розуміє, що якщо росія подолає Україну, то вона рине і далі на Захід. Тому звіра потрібно задушити чимскоріше, не давши йому можливість шантажувати та лякати весь світ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат