Нова Світова?

28.06.2022 11:11 ПОЛІТИКА

Цього тижня російський Путін-диктатор приїхав до Санкт-Петербургу на так званий міжнародний економічний форум. Міжнародним форум назвали тому, що там було кілька представників із Афганістану та Сирії, і ще деяких прихильних до фашистської росії країн. Путін пускав слину і погрожував світові.

Казав, що встановлюється новий світовий порядок, де США вже не відіграватимуть передову роль, а на арену виходить росія, яка і диктуватиме свої умови всьому світу.

Але на цьому ж форумі головний рашист отримав ляпаса від, здавалося б, такого вірного товариша. Поруч із Пуйлом сидів президент Казахстану Токаєв, який заявив, що його країна поважає територіальну цілісність інших держав, тому Казахстан не визнає квазіутворення ЛНР та ДНР.

Путін скаженіє. У росії вже відмовляються відвантажувати казахстанську нафту. А навколопутінські політики починають погрожувати Казахстану вторгненням, як це вони зробили в Україні. Насправді ж, Казахстан не боїться цих погроз, бо він має серйозний тил — Китай, з яким у Казахстану не просто партнерські стосунки. А нинішня росія навіть не пукне в бік Китаю.

Ну, і ще один ляпас отримала росія від дружньої нам Литви. Литва просто оголосила кремлівським фашистам, що більше не пропускатиме через свою територію до Калінінградської об- ласті підсанкційні товари. Тобто, вкрадена свого часу сталіністами Калінінградська область опинилася у серйозній ізоляції.

Розлючений кремль почав погрожувати ракетами Заходу. У самій Калінінградській області розгорнули ракетні комплекси «Іскандер». А ще російські гелікоптери залетіли чомусь на територію Естонії та почали імітувати ракетний обстріл.

Але така поведінка не налякала Захід. У США відразу ж заявили, що Литва є членом НАТО і напад на цю країну вважатиметься нападом на все НАТО, яке в рамках колективної безпеки дасть рішучу відсіч агресору. А це вже дуже серйозно.

Ну і про Україну. Цього четверга Євросоюз подав нам руку, запропонувавши кандидатство в члени ЄС. Таким чином Євросоюз дав нам зрозуміти, що Європа з нами. А нам зараз дуже важко. Знищено половину всієї інфраструктури країни, наші втрати становлять понад трильйон доларів, фашисти окупували 25 % нашої території і скажено бомбардують ракетами наші міста. Ми втрачаємо Донбас, ворог просувається до Харкова та має апетити щодо Запоріжжя, Дніпро- петровська, Миколаєва та Одеси.

Але ми даємо відсіч. Наші Збройні сили цього тижня атаку- вали склади з російськими боєприпасами в Хрустальному, газові вишки в Чорному морі та острів Зміїний. А ще ми просуваємося до Херсону, де наші партизани знищують колаборантів. Нам не вистачає зброї, але нам вистачає духу та мужності. А це і є головною запорукою перемоги!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат