Нардеп Лерос звинуватив голову Закарпатського осередку партії «Слуга народу» у крадіжці 2 млн. долар

29.03.2021 11:28 ПОЛІТИКА

Народний депутат Гео Лерос заявив, що нардепи фракції «Слуга народу» Микола Тищенко разом зі своїм партнером Куликом підробили документи і вкрали у банку нерухомість, яку вивели з-під застави і не повернули кредити банку на суму в 2 мільйони доларів. Про це Лерос повідомив на своїй сторінці у Facebook.

При цьому Гео Лерос сердиться, що прокуратура та суди спускають цю справу на гальмах. Лерос оприлюднив відповідь прокуратури на свій запит. У цій відповіді зазначається, що дійсно було кримінальне провадження про підробку документів Миколою Тищенком та Куликом і втручання в діяльність компанії Конкорд, однак потім слідчий закрив цю справу. Щоправда, заступник прокурора Київської прокуратури скасував це закриття справи. Тоді слідчий звернувся до суду, щоб продовжили терміни досудового розслідування справи про крадіжку двох мільйонів доларів, але Голосіївський суд відмовив слідчому і справу закрили.

Гео Лерос пише, що таким чином суд став на бік Миколи Тищенка, який є кумом голови Офісу Президента Андрія Єрмака.

«Володимир Зеленський, чому ваші халуї не дають підозру куму Єрмака, а ваших опонентів так легко запроторюють за грати?», — написав Лерос.

Нагадаємо, що Гео Лерос став нардепом від партії «Слуга народу». Був 23-м у списку. Згодом у стінах парламенту він звинуватив президента Зеленського в тому, що він не виконує обіцянки, які дав народу, злився зі старою системою і віддав країну олігархам. Лерос також оприлюднив компрометуючі плівки, на яких нібито брат голови Офісу Президента Андрія Єрмака домовляється про «продаж» посад. Згодом фракція «Слуг народу» у парламенті виключила Лероса зі своїх лав, але він залишається народним депутатом.

Як ми повідомляли, київський ресторатор, нардеп Микола Тищенко очолить закарпатський осередок партії «Слуга народу». Партія вже затвердила його головою осередку на Закарпатті, а відповідні документи про це вже відправлено до Міністерства юстиції.

Василь Поляк, Prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат