Стрибки з парашутом



Ви можете бути здивовані, дізнавшись, що коли справа доходить до вибору методу першого стрибка з парашутом, у вас є вибір. Актуальний вибір! Зрештою, стрибки з парашутом - це спорт, який ви обираєте самостійно, і пропоновані нами варіанти стрибків з парашутом відображають властивий цьому виду спорту дух самостійності. Тим не менше: вибір за своєю природою може трохи збивати з пантелику. Ми тут щоб викласти ваші варіанти, щоб ви могли прийняти зважене рішення.

Ви можете скайдайвіновать з професіоналом, займаючись тандемним скайдайву

Якщо ви схожі на багатьох людей, у вас в списку бажань були стрибки з парашутом стільки, скільки ви себе пам'ятали. Ви знаєте, як це буде неймовірно, але ви також майже впевнені, що одного разу буде достатньо. Якщо це ти, це круто! Стрибки з парашутом в тандемі, ймовірно, просто квиток. Оскільки протягом усього процесу ви будете працювати в парі з професійним інструктором в тандемі (і міцно з ним пов'язані), досвід стрибків з парашутом в тандемі зазвичай можна здійснити за півдня. Ви сядете на короткий інструктаж, щоб дізнатися, яке положення тіла вам необхідно прийняти, і обладнання, яке буде використовувати ваш інструктор. В основному ви отримаєте задоволення від дропзона і отримаєте задоволення. Пам'ятайте: якщо ви в кінцевому підсумку впали у вільному падінні, ваша перша тандемна посадка не повинна бути кінцем історії.

Ви можете заводитися скайдайвинг на власному парашуті (але в супроводі двох професіоналів)

Якщо ви не хочете, вам не потрібно стрибати з інструктором в тандемі для вашого першого стрибка з парашутом. Ви можете вибрати варіант №2: зробити свій перший стрибок з парашутом з власним парашутом! Подробиці дивіться на на сайті. Оскільки цей стрибок технічно є стрибком номер один в більшість людей, що вибрали цей метод, мають намір завершити програму і стати парашутистами-одинаками. Але вам не потрібно брати на себе зобов'язання, якщо ви не хочу. Якщо вам це подобається, ви можете просто засунути це пір'їнка в шапку і перейти до наступної пригоди.

Як стрибун вперше в нашій програмі, ви почнете з того, що після тривалого очікування цілий день в наземної школі. Ви дізнаєтеся про обладнання, яке ми використовуємо для стрибків з парашутом; про мистецтво виходу з літака; про політ тіла у вільному падінні; про парашутний управлінні. Ви будете упевнені, навчившись справлятися з будь-якою несправністю, яка може виникнути. Коли прийде час застосувати ці знання на практиці, ви зробите свій перший стрибок з парашутом в супроводі двох інструкторів. Вони будуть триматися за вас у вільному падінні, допомагаючи вам орієнтуватися (і залишатися) до тих пір, поки вам не прийде час розгорнути власний парашут і зробити тріумфальний приземлення.

Після цього першого індивідуального стрибка ви можете отримати натхнення для проходження сертифікації зі стрибків з парашутом. На це потрібно витратити час і гроші, але є величезні переваги: в основному, як тільки ви заробите ліцензію, ви зможете стрибати зі своїми новими друзями в вільному падінні в будь-який дропзоні.

Ви можете стрибати добре підготовленими

Добре підготовлений парашутист, вперше займається парашутом, прибуває, віддаючи пріоритет гарному відпочинку напередодні ввечері. Добре підготовлений парашутист, який вперше стрибає з парашутом, прибуває в зону висадки, з'ївши помірну, здорову їжу, випивши багато рідини і разогнувшісь. Добре підготовлений парашутист вперше носить облягаючий спортивний одяг з набором шарів, які потрібно складати і прибирати в залежності від умов. Добре підготовлений парашутист-новачок принесе з собою корисні закуски, воду і достатню кількість матеріалів для читання, іграшки та ігри, які зроблять очікування погоди веселим і корисним. Перш за все, добре підготовлений парашутист вперше прибуває з відкритим розумом новачка і спраглим цікавістю до того, які чудеса можуть лежати за цими дверима.

Чи готові ви вибрати пригода, яке вам найбільше підходить? політ на повітряній Кулі - приєднуйтесь!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат