5 нюансів, які слід враховувати при покупці будинку

14.09.2021 19:04 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Обираючи місце для постійного проживання, люди все частіше віддають перевагу приватним будинкам. Відсутність сусідів за стіною, власна ділянка, підвищений рівень безпеки — лише невеликий список переваг такої будови.

На OLX представлено безліч варіантів нерухомості в широкому ціновому діапазоні. Тим, хто хоче недорого купити будинок Ужгород пропонує чимало об’єктів. Можна знайти будинок у тихому районі або в самому центрі міста. Але перед покупкою потрібно враховувати деякі нюанси.

Рік будівництва

Чим молодше будинок, тим краще. Часто у продажу з’являються об’єкти, вік яких перевищує 50 років. Це не обов’язково будови зі старими стінами, але якості матеріалу дому та комунікацій доведеться приділити особливу увагу.

Планування і кількість кімнат

Обираючи будинок для постійного проживання, варто враховувати інтереси всіх членів сім’ї. У будинку обов’язково повинні бути:

  • роздільні спальні для дітей і дорослих;
  • вітальня;
  • кухня з їдальнею;
  • санвузол.

Якщо комусь із членів сім’ї доводиться працювати вдома, непогано, якщо в будинку також буде присутній робочий кабінет з хорошою звукоізоляцією.

Розмір ділянки

Двір може стати улюбленим місцем для сімейного відпочинку. Тому одразу варто звернути увагу на розмір ділянки. Тут можна запланувати альтанку, зону для барбекю, дитячий майданчик. А якщо ділянка дозволяє і у господарів є бажання, є можливість організувати город.

Інфраструктура і розташування

Варто вивчити район, у якому знаходиться пропонований будинок. Важливо знати, чи є поруч поліклініка, аптеки, продуктові магазини, дитячі садки і школи. Розвинена інфраструктура має дуже велике значення. Варто також уточнити, який тут ходить громадський транспорт.

Наявність сусідів

Хороші сусіди — це додаткова підтримка і безпека. Таким людям можна довірити домашніх тварин і будинок під час від’їзду. Тому ще на етапі вибору нерухомості можна поспілкуватися з потенційними сусідами, уточнити в них інформацію про район та колишніх власників.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат