Як купити машину в кредит з максимальною вигодою



Придбання автомобіля - відповідальний крок. Мова йде не про батон хліба, і навіть не про велосипед, які може собі дозволити практично кожен. Машина - вельми дороге майно. І купують її, як правило, не на один рік. Але як же обзавестися давно бажаним особистим авто, якщо грошей на його придбання не вистачає? Відповідь очевидна: оформити банківський кредит.

Правда, в цьому питанні потрібно внести деяку ясність. Виділяють кілька категорій банківських позик. Так, споживчі не мають конкретного цільового призначення, і можуть бути використані позичальниками на свій розсуд. Іпотека призначена для придбання нерухомості. Причому в договорі прописується навіть конкретний об'єкт, на придбання якого і видається позика.

Автокредит - теж цільова позика, але призначена для покупки автомобілів. І створюється враження, що така позика є оптимальним варіантом. Однак автокредити видаються переважно для придбання нових машин. Якщо ж до душі припав певний б/в автомобіль, його навряд чи вийде придбати за допомогою автокредитування.

Виходить, оптимальним варіантом виявляється споживча позика. Справа в тому, що вона не обтяжена вимогою цільового витрачання коштів, тобто її можна використовувати на свій розсуд. Однак така позика повинна бути досить великою, адже за 50 000 гривень хорошу машину точно не купиш.

Придбання авто за допомогою банківського кредиту

Щоб купити нову або б/в машину за позикові гроші, необхідно:

1. Обрати надійний, стабільний банк, який видає великі позики і користується гарною репутацією на ринку.

2. Визначитися з відповідною кредитною програмою, враховуючи розмір необхідної суми, доступний термін оформлення позики, реальну процентну ставку та інші параметри.

3. Подати заявку на кредит готівкою в обрану фінустанову онлайн, по телефону або в найближчому відділенні.

4. Надати необхідні документи, підписати договір, отримати гроші в касі (готівкою) або шляхом їх зарахування на картку.

5. Купити давно бажану машину і насолоджуватися більш високою якістю життя.

Навздогін до представленої інструкції пропонуємо вам також декілька корисних порад:

● Оформляйте позику «із запасом», але не цільтеся на максимально доступну суму, якщо вона вам не потрібна. Купівля авто - тільки перший крок. Йому може знадобитися косметичний ремонт, тюнінг або інший сервіс. І тому дуже зручно, якщо від позики залишається невикористана частина, яка виявиться досить доречною. Але пам'ятайте, що при оформленні максимально великого (за сумою) кредиту, погашати його доведеться довше, і обійдеться це дорожче.

● Підберіть оптимальний термін кредитування. Чим триваліший період фінансування, тим меншими щомісячними платежами доведеться погашати заборгованість. Але і сумарна переплата виявиться більшою, адже відсотки по кредиту нараховуються за кожен день його використання. З іншого боку, занадто короткий період фінансування призведе до того, що левову частку щомісячного доходу доведеться віддавати банку, тим самим зменшуючи свій особистий або сімейний бюджет.

Хочете оформити позику в сумі до 500 000 гривень, на термін до 60 місяців і при мінімальних вимогах документів? Кредитні програми Банку Кредит Дніпро - саме те, що вам потрібно!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат