Між Закарпаттям і Львівщиною планують збудувати новий автобан

21.05.2021 14:08 ПОДІЇ

«Державне агентство автомобільних доріг України та турецька компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» підписали Меморандум щодо підготовки пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства в рамках проєкту будівництва та експлуатації автомобільної дороги за маршрутом Стрий — Мукачево», - ідеться у дописі на сторінці «Велике будівництво» у мережі фейсбук.

Підрядник підготує техніко-економічне обґрунтування реалізації проєкту.

Автобан буде проходити територіями Львівської та Закарпатської областей і слугуватиме альтернативою ділянці М-06 Київ – Чоп. У 2021 році планують розробити проєктно-кошторисну документацію. Розробка техніко-економічного обґрунтування дозволить спроєктувати оптимальний маршрут, а також реалізувати проєкт з максимальним економічним ефектом для держави.

Після розробки ТЕО стане можливим проведення тендерних процедур та початок будівництва.

«Кожен кілометр дороги на Закарпатті – це ще один крок до розвитку краю, його економічного зростання. Тим більше, коли ідеться про будівництво нової дороги. Ми прагнемо, щоб Закарпатська область була прошита якісними автошляхами, і це наше прагнення стає реальністю», - прокоментував новину перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат