На Закарпатті запускають ще дві кисневі станції

19.05.2021 13:23 ПОДІЇ

На Закарпатті продовжується будівництво і підключення кисневих станцій у медичних закладах області. Вони покликані забезпечити киснем кисневозалежних пацієнтів та хворих на Covid-19, повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Так, уже сьогодні, 19 травня, підключать модульну кисневу станцію в Обласній клінічній лікарні ім. А.Новака. Завдяки цьому вдасться додатково забезпечити киснем 35 ліжок.

Найближчими днями підключать таку станцію у Мукачівській центральній районній лікарні. Її потужність розрахована на 37 ліжок.

Всього в області на базі медичних закладів збудують 12 кисневих станцій. Такі вже діють та рятують життя в Обласній клінічній інфекційній лікарні, Обласному клінічному фтизіопульмонологічному лікувально-діагностичному центрі, Берегівській районній лікарні ім. Б.Ліннера, Тячівській та Ужгородській районних лікарнях.

На стадії монтажу та виготовлення проектно-кошторисної документації перебувають станції у Хустській, Рахівській, Виноградівській та Міжгірській районних лікарнях.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат