Підприємці на Закарпатті привласнили понад півмільйона гривень, виділених на облаштування території

11.07.2022 10:23 КРИМІНАЛ

Закарпатська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох підприємців, які групою осіб вчинили зловживання службовим становищем, заволоділи чужим майном у особливо великих розмірах та здійснили службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Слідством встановлено, що виконавець робіт (ФОП) спільно із інженером з технічному нагляду, впродовж серпня-вересня 2019 року сфабрикували акти виконаних будівельних робіт та довідки про вартість благоустрою території військового містечка, чим завдали збитків Міністерству оборони України в особі КЕВ м. Мукачево.

В акти виконаних робіт вказані особи внесли відомості, які не відповідають обсягам, видам, якості матеріалів та вартості виконаних робіт.

Таким чином заволоділи 577,5 тис грн.

Максимальний термін покарання, який загрожує фігурантам, – 12 років ув'язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу УСР в Закарпатській області ДСР Нацполіції України, повідомляє пресслужба військової прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат