В Ужгороді правоохоронці викрили на махінаціях 20 студентів-медиків

03.06.2021 12:03 КРИМІНАЛ

Правоохоронці, спільно з представниками Центру тестування при Міністерстві охорони здоров’я, виявили в діях 20-ти студентів УжНУ ознаки злочину. Майбутніх лікарів-стоматологів викрили на підробці документів та складанню іспитів під чужими іменами.

Поліцейські встановили, що замість справжніх студентів-медиків іспит прийшли складати інші юнаки та дівчата. Саме їхні фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій. Відповідно – іспит фактично складали одні особи, а юридично бали мали зарахуватися на ім’я інших осіб.

Слідчі перевіряють причетність до махінацій викладачів та адміністрацію навчального закладу, повідомляє пресслужба поліції.

Керівництво УжНУ відреагувало відстороненням керівництва факультету від роботи на час розслідування.

Зокрема ректор вишу Володимир Смоланка прийняв рішення про проведення службового розслідування щодо уповноважених осіб стоматологічного факультету, відповідальних за проведення ліцензійного іспиту та відсторонення їх від виконання посадових обов’язків. Якщо їхня вина буде доведена в передбаченому законом порядку і встановлена обвинувальним вироком суду, вони будуть звільнені з усіх посад, які займають у закладі, повідомляє пресслужба УжНУ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат