Трьох злочинців із Закарпаття засуджено на різні строки ув`язнення

14.05.2021 14:12 КРИМІНАЛ

Пресслужба прокуратури повідомляє про три різні судові вироки стосовно жителів Чопа, Хустщини та Виноградова.

52-річного мешканця Чопа засуджено до 5 років позбавлення волі за заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження знайомому. Інцидент трапився у Чопі наприкінці січня. Прийшовши в гості до знайомої, обвинувачений зчинив сварку з її співмешканцем та кілька разів ударів його кухонним ножем у груди. Потерпілого було госпіталізовано. Напередодні злочинець відбув 12 років ув’язнення за вбивство.

Відбувся суд над жителем одного з населених пунктів Білківської ОТГ. Його обвинувачували у розбещенні неповнолітніх. Попередній вирок суду (позбавлення волі із трирічним іспитовим строком) скасували, натомість, за поданням прокуратури, ухвалили новий вирок, за яким закарпатця засудили до 5 років ув’язнення. У 2019 році чоловік вчиняв розпусні дії щодо двох своїх малолітніх дітей. Це неодноразово виявляла його дружина. При цьому закарпатець перебував у стані алкогольного сп’яніння. Раніше даний громадянин 4 рази притягувався до адмінвідповідальності за домашнє насильство та погрожував дружині вбивством.

Дезертира-насильника з Виноградова засуджено до 3-х років позбавлення волі - до двох років за насильство додали ще рік за дезертирство. Злочинець з Виноградова регулярно знущався з рідної матері, кричав на неї та бив. Лише за минулий рік щодо фактів насильства в сім'ї щодо насильника було складено 7 адміністративних протоколів. За насильство його двічі було засуджено за нанесення тілесних ушкоджень і було передбачено покарання - позбавлення волі на 2 роки. Однак чоловік-насильник окрім того ще й втік з місця проходження військової служби. Тому суд вирішив за сукупністю злочинів додати насильнику ще рік позбавлення волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат