Допомога Заходу

08.07.2022 15:02 ПОЛІТИКА

У швейцарському Лугано зібралися лідери багатьох країн, щоб визначити, яка країна і чим допомагатиме Україні після війни. Суми на відбудову просто космічні. Країни навіть розподілили між собою, хто яке місто відбудує.

І тут виникає питання, а чи не покрадуть наші чиновники ці гроші? Хто ці мільярди освоюватиме?

Ось що з цього приводу написав закарпатський політик Сергій Ратушняк:

«У швейцарському Лугано директор котельної Ахметова (а нині прем’єр-міністр уряду України) запропонував віддати всі світові кошти нашим олігархам.

Олігархічні виродки! Презентували план олігархічночиновницького розпилу 750 млрд. євро.

І це замість того, щоб показати Заходу план розвитку держави:

1. Пакет Першої у світі держави по економічним свободам (сьогодні ми лише на 138-му місці).

2. Показати майбутню державу Україна, як європейський і світовий хаб із науки, технологій, наномислення і рівня відбудови інфраструктури, комунікацій, освіти.

Висновок. Після війни трильйони євро допомоги Заходу вороги України і зрадники (а це нинішня наша олігархія і їх держапарат) збираються розікрасти.

Пропозиція. Ми маємо запустити збір підписів до ЄС, МВФ, Британії і США — НЕ ДОПУСТИТИ УКРАЇНСЬКОГО ЧИНОВНИКА ДО РОЗПОДІЛУ ЦИХ КОШТІВ. Тільки міжнародна агенція повинна розподіляти кошти на відбудову України.

Наше бачення напрямків розвитку:

1. Будівництво нових сучасних міст і селищ на місці сотень зруйнованих. Зі школами, медзакладами, спорткомплексами, профтехосвітою, комфортною інфраструктурою.

2. Виробництво максимального спектру послуг і товарів для внутрішнього і зовнішнього споживання через ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО. В агросекторі — широка мережа переробки сільгосппродукції.

3. Виробництво сучасної зброї, літаків, кораблів, вагонів і локомотивів, високотехнологічної продукції в тісному зв’язку і фінансуванні нашої науки, технологічних і конструкторських бюро і лабораторій. Окремий розвиток — біотехнологіям».

Коментарі :


17.08.2022 13:48 земляк

...логічно! Ніяких коштів, тим паче що й купити у розграбовані країні мало що можна буде після війни...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат