На святкування дня міста в Ужгороді витратили 700 тисяч: з них 100 тисяч на артистів і 170 на їжу

16.09.2021 19:14 РАТУША

Офіційна святкова вечеря від мера міста Богдана Андріїва з нагоди дня міста Ужгорода, яка відбулась 11 вересня в ресторані «Old Continent» коштувала міському бюджету 99,7 тис. грн. Ресторан розташований в центрі міста, на площі Шандора Петефі, 6 і є частиною однойменного чотиризіркового готелю «Old Continent».

Для оплати заходу Ужгородська міська рада підписала два договори з двома різними підприємцями – по 49,8 тис. грн. Один з підприємцем Віталієм Ковалем уклав виконавчий комітет міськради, інший – управління міжнародного співробітництва та інновацій з підприємицею Веронікою Поляк. При цьому в розмові з редакцією «НГ. Львів» підприємець Віталій Коваль не зміг розповісти про організацію прийому, він зазначив, що про це знає підприємиця Вероніка Поляк.

Поляк водночас є директоркою ресторану «Old Continent», власниками якого є Ілона Ковач та Адальберт Бенкев.

На офіційний прийом було запрошено 100 осіб, відтак частування одного представника з делегації обійшлося міській раді в 997 грн. Як розповіла директорка ресторану, гостей пригощали, зокрема, брускетами з авокадо та ікрою, томатами та моцарелою тощо, а на десерт пропонували профітролі та тірамісу.

Зустріти делегацію
Загалом, як вбачається з Prozorro, Ужгородська міська рада спрямувала на прийом делегацій з нагоди дня міста 173 тис. грн.

Зокрема 36,4 тис. грн заплатили за проживання делегацій в готелі «Ужгород» з 10 по 12 вересня. Стандартний одномісний номер зі сніданком тут коштує від 998 грн, за даними сайту Booking.com. Ще 24 тис. грн витратили на вечерю 10 вересня для 27 представників делегації, це відповідно – 888 грн за людину. У міській раді не змогли пригадати, в якому закладі була вечеря. Також 12 тис. грн коштував обід 25 представників делегацій 11 вересня в ресторані «Кілікія», тобто на одну людину – 485 грн. Ще 800 грн коштувала екскурсія офіційних закордонних делегацій містом.

Святкування дня міста
Саме ж святкування дня Ужгорода для її мешканців обійшлося міській раді орієнтовно в 430 тис. грн, як свідчить Prozorro.

Найдорожче містові коштувала сцена розміром 16х19 метрів та звукове обладнання – 199 тис. грн. Відеотрансляція концерту на LED-екранах та онлайн-трансляція в Youtube обійшлася в 49 тис. грн, а професійне освітлення сцени – 48 тис. грн.

Дешевше міській раді обійшлися виступи музикантів. Наприклад, гурт «Rock-H» + «Анця» коштував 40 тис. грн, гурт «Чаламада» − 21 тис. грн, а «Вандор» − 17 тис. грн. Виступ симфонічного та естрадно-духовного оркестрів Закарпатської обласної філармонії обійшовся 16 тис. грн. Ще по 6 тис. грн віддали Заслуженому академічному Закарпатському народному хорові та академічному камерному хорові «Кантус» Закарпатської облради.

Наші гроші. Львів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат