Як нардепи Тищенко та Лаба вбивають рейтинг Зеленського на Закарпатті

admin 15.06.2021 18:19 ПОЛІТИКА

Куратор від партії Слуга Народу на Закарпатті, київський ресторатор Микола Тищенко та закарпатський нардеп від цієї ж партії Михайло Лаба спровокували ситуацію, яка явно зіпсувала імідж партії та президента Зеленського в Закарпатській області

Власне, останні події показують, що саме через цих двох нардепів через їхні особисті інтриги, викликав шквал критики та гнівних коментарів у соцмережах.
Саме Михайло Лаба спровокував рух Слуг народу в бік одіозного закарпатського політика Віктора Балоги і після цього Микола Тищенко, який взагалі не розбирається в політичній ситуації на Закарпатті вирішив піддати критиці нинішніх керівників ОДА і дав зрозуміти, що в облраді зріє нова коаліція і на черзі зміни керівників ОДА.
Офіс Президента, звичайно ж, слідкує за подіями і там чудово розуміють, що союз з Балогами та його союзниками від Коломойського в особі Олександра Ледиди, який очолює фракції "За Майбутнє" в облраді, є небажаним. Колись могутній Віктор Балога перетворився у політика-маргінала і ледве проліз до Верховної Ради, перемігши у дуже сумнівний спосіб того ж таки представника Слуг Народу Едгара Токара.
Навряд чи самому Токарю сподобається те, що його колеги по партії наразі йдуть в союз з його політичним опонентом.
Невдоволення діями Тищенка та Лаби переросло в супротив та гнів навіть депутатів облради від Слуг Народу, які вже відкрито протестують проти того, щоб розвалити коаліцію більшості заради сумнівних перспектив.
При цьому, сьогодні було оприлюднено переписку Тищенка та Лаби у Верховній Раді. Михайло Лвба намагався налякати Тищенка якимось переворотом на Закарпатті. Мовляв, Лунченко та Порошенко готують переворот проти Слуг Народу.
Тищенко цьому повірив і написав цю інформацію в чаті Слуг Народу.
Можливо, саме Лаба затіяв війну проти своїх колишніх союзників і тягне Слуг Народу в обійми Балоги, а Тищенко та компанія на це все ведуться і вірять у якісь лякалки від Лаби. Варто нагадати, що фракція Порошенка Європейська Солідарність в облраді наразі є союзниками Слуг Народу, але після таких ляпів порошенківці точно задумуються про доцільність перебування у коаліції більшості.
Все це має негативний ефект і б'є по іміджу Слуг та Зеленського особисто на Закарпатті.
З приводу контрреволюції Тищенка-Лаби вже негативно висловилися ряд журналістів, соціологів та політологів Закарпаття.
"Чи не часто "Слуги Н." вдаються до зміни керівництва, тобто губернатора та його замів? Час покаже, чи такі "головоломки" на кадровій "дошці" дадуть ефект і подвоять якість у роботі на Закарпатті.Особисто мені такі "війни" не подобаються. Особливо тоді, коли вони калейдоскопічно часті...", - написав на своїй сторінці у Фейсбук відомий закарпатський журналіст Михайло Папіш.

"Після того, як ресторатор Микола Тищенко втрапив у декілька скандалів у Києві, офіс президента вирішив спихнути Тищенка на Закарпаття курувати область.Тобто, знову заслали нам парашутиста, який взагалі не знається на специфіці області. І той зайнявся дивними справами. Спочатку намагається "поза чергою" поставити тут свого керівника митниці Олександра Костіну, а окрім того, в дивний спосіб має намір вирішити "угорське питання", а тепер ще виявилося, що Тищенко міняє владу на Закарпатті.Це та людина, яка плутає Прикарпаття та Закарпаття і наказує митникам говорити, що "Венгрія нам друзі".Цей нардеп явно забувається, бо ворогів з угорців тут робили не місцеві. Місцеві і так знають, що угорці є корінним населенням і друзями, а не ворогами, бо ворогами свого часу угорців зробили саме в Києві.А зараз ЗМІ розповідають, що той ресторатор через нардепа Михайла Лабу вийшов на Віктора Балогу, щоб Слуги в облраді могли зробити нову більшість саме з балогівцями та екс-регіоналами Ледиди. Ця більшість має намір поставити головою облради замість Петрова такого собі балогівця з Іршави Добромільського, який нещодавно став заступником голови ОДА. А окрім того Тищенко просуває на голову ОДА Олексія Гетманенка, який тут після губернатора Бондаренка доволі довго був в.о. губернатора.І як підтвердження: сьогодні ж Тищенко на своїй сторінці у Фейсбук по-дурному наїхав на голову ОДА Полоскова та його заступника Білецького через... погану штукатурку на оновленому приймальному відділенні однієї з лікарень.Тобто, чистої води популізм.Невже у Києві дійсно так легко проковтують все, що робить ресторатор Тищенко? Хіба не видно, що він далекий від реалій на Закарпатті. Наразі Тищенко просто добиває і так доволі крихкий рейтинг Слуги Народу та президента Зеленського на Закарпатті. Невже там в Києві не розуміють, що куратором області повинен бути хтось з місцевої еліти, хто знає цей край, хто розуміється на місцевій особливості і абсолютно політично нейтральний?Чому знову саме наша область повинна піддаватися експериментам? Що не так з Полосковим? Чому київський ресторатор-дилетант намагається всадити у владні крісла політичних лузерів? Хто буде витягувати область з лайна?", - пише на своїй сторінці у Фейсбук соціолог Владислав Мартон.

 

admin

Коментарі :


25.04.2022 06:20 марія

тищенко сука я його ненавиджу злякався війни сидить у закарпатті а чому не в києві


16.06.2021 07:54 Артем

Шановна редакція! А куди зник мій коментар? Мабуть цей псевдосоціолог у Вас за модератора коментарів. Чим це не переворот і маніпуляції прямо у Вас на сайті ;-)
Заскріню


16.06.2021 07:37 Артем

кухонний "соціолог", який навішує ярлики і нічого спільного до соціології не маючи. І соціологи/журналісти/політологи/думаючі громадяни прекрасно знають, що в політиці завжди були і будуть інтриги і намагання перетягнути ковдру. Що відбувається у нас в області з "Рідним Закарпаттям" не побачить лише сліпий


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат