На Закарпатті за 13 млн. грн відремонтують частину мосту, який з`єднує Україну та Угорщину

15.06.2021 17:21 ПОДІЇ

На мості через Тису на пункті пропуску з Угорщиною Чоп-Загонь незабаром почнуться ремонтні роботи.

Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький. Мова йде про ремонт смуги для проїзду вантажного транспорту.

Вже розроблено проект ремонту і сума складає понад 13 млн. грн.

"Український підрядник готовий розпочинати роботу вже завтра. Однак, зважаючи на те, що цей міст – інфраструктурний об’єкт обох країн, є деякі дипломатичні моменти, які треба владнати. Зокрема, отримати погодження проекту у Міністерстві закордонних справ Угорщини. Очікуємо, що позитивне рішення угорського МЗС отримаємо вже наступного тижня", - повідомив Білецький.

У свою чергу, Консульство Угорщини в Ужгороді вже попередило про початок ремонтних робіт. У зв'язку з цим, вантажні автомобілі на період ремонту проїжджатимуть по смузі легкового транспорту.

Через це виникнуть проблеми з перетином кордону, тому Консульство просить водіїв обирати для перетину кордону інші пункти пропуску.

Звичайно, що ремонт на цьому мості потрібен, але проблему з перетином це не вирішує. Там потрібен новий міст з кращою пропускною здатністю. Такий проект є в планах, але тут необхідними є покращення стосунків між Україною та Угорщиною.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат