Афіша »

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.  
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Замість реконструкції — руїни. Правоохоронні органи не можуть завадити остаточному знищенню ужгородс
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
17:35 "Зелені берети" зі всієї країни змагались в Ужгороді
17:30 "Міні-Лаборця" забрали, аби додати міцності кріпленню
17:18 Родзинки Закарпаття: у селі Тур’я Бистра на Перечинщині є камінь, що зцілює хворих
17:14 Москаль за заборону діяльності українофобської організації «ЗУБР», яка хоче осісти на Закарпатті
17:10 У неділю на Синевирі відбудеться свято проводів та запалення вівчарської ватри
17:06 В Ужгороді може з’явитись Генконсульство Чеської Республіки
17:03 Завтра керівник Ужгородської прокуратури дасть прес-конференцію
16:30 Маленькі хитрощі великої політики, або Звідки взялися "підстави" для помилування у Путіна
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок на Радванці. Тел.: 099-451-38-40, 093-890-53-36.  
 
 
Продам будинок у с. Минай, 11 сот., відкритий басейн, госпприміщення, гібридний котел. Тел. 099-302-02-28.
 
 
 
Продам будинок у с. Сюрте на вул. Ракоці, 183 (по трасі), ділянка 10 сот., можливе використання під бізнес. Ціна — 30 тис. у. о. або обміняю на квартиру в Ужгороді. Тел. 050-997-13-97.
 
 
 
Продам будинок у с. Сюрте, цегла, 130 м2 (заг. пл. 235 м2), 3 кімн., кухня + прибудови. Газ, світло, вода. Земля, 85 сот., приватизована — 45 тис. у. о. Тел. 050-887-34-34.  
 
 
Продам 4-кімн. кв. на вул. Кавказькій, 85 м2, 2/5, євроремонт. Тел. 050-882-89-74.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Лаврищева — 43 тис. у. о.   Тел. 050-750-52-40.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. у центрі, всі комунікації нові, окремий вхід, двір закритий. Тел. 099-071-01-29.
 
 
 
Продам 2-кімн. кв. на пр. Свободи (вид на гот. «Ужгород»), 2-й пов., цегла, євроремонт, засклений балкон, вакуумні вікна, інфрачервоні панелі, 3-фазний лічильник, нова електропроводка, кабельне ТБ, Wi-Fi, Інтернет, Led освітлення, газова плита — 47 тис. у. о. Тел.: 095-100-81-12, 050-584-92-42.
 
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Берчені — 33 тис. у. о. Тел. 099-302-02-28.
 
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

До Закарпаття повертаються євреї. Свідченням тому ...
мер : евреи повертаются-это хорошо.ибо евреи н...

Депутатські розбірки навколо «Корони»...
йони : передел собственнисти всегда был есть и ...

350 літрів вина вилучили у мандрівників на кордоні...
йони : пане москаль-вот это и есть класическая ...

Стратегічний радник Гройсмана Іван Міклош має відн...
йони : у словакии власть дала возможность вызна...

Пенсiонерка на конкретному прикладi вщент розбила ...
чукча : да государство украина-територия опасна ...

В УжНУ відкрили нову спеціалізацію ...
йончи : написали-бы сразу готовим взяточников ,ж...

Москалева радість: законопроект про "пересічк...
пересічник : Молодець Москаль, зробив то що обіцяв. А...

Стрілянина в Ужгороді – пшик, який відлякає турист...
Волошин : Сікорський, хто ти насправді?...

  В НОМЕРІ :
1
 
Дозвілля »
«Вечір пісні» з благодійною метою вже вп’яте відбувся в Ужгороді
Щорічною традицією в Ужгороді є проведення шоу-програми «Вечора пісні» — концерт проходить за участі студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв, який організовують з метою благодійності. Під час п’ятого «Вечора пісні» збирали кошти для онкохворого закарпатського музиканта, а сам захід приурочили святкуванню 70-річчя з дня створення міського військового комісаріату.

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?  

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?

Так, довіряю
Ні, не довіряю
Мені байдуже

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com