Афіша »

Амфітеатр (Ужгород, вул. Орлина, 13)
2—3 травня — фестиваль вогняного мистецтва та шоу-програм “Fire Life Fest”.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Ужгородський коледж культури   і мистецтв втілює у сценічне життя мрії, надії та сподівання
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
22:27 Мер Ужгорода Богдан Андріїв під час перебування на своїй посаді виконав лише одну обіцянку
10:49 Малозабезпеченим сім’ям Виноградівщини подарували Великодній настрій
23:59 Олександр Ледида вітає закарпатців з Великоднем
18:23 Штрафи у Словаччині — до 1000 євро за перевищення швидкості
14:01 Харлан: Мама завжди намагається стежити за моїми змаганнями
10:59 Червоний Хрест у Закарпатті прозвітував щодо своєї діяльності
10:53 В Ужгороді звучатиме інді/блюз-рок від Old Tree Fellows (АФІША, ВІДЕО)
10:47 В Ужгороді почали частіше грабувати квартири
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 3-кімн. кв. на вул. Тельмана, 51,3 м2, 1/2, цегла, АГВ або обмін на 1-кімн. кв. Тел. 050-274-33-85.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Заньковецької, 5/5, кімнати роздільні, або обмін на 1-кімн. кв. — 22 тис. у. о. Тел. 095-515-42-39.  
 
 
Продам ділянку 0,07 га у с. Неліпино Свалявського р-ну для будівництва житлового будинку. Тел. 099-401-64-11.
 
 
 
Продам ділянки під багатоповерхівки та під виробництво; виробництво в Оріховицях; гірськолижну базу в с. Ставне. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам 17 сот. на Парковій набережній — 93 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам 13 сот. біля дороги в р-ні «Епіцентру». Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам 2,5 га в р-ні «Епіцентру». Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам дві спарені ділянки по 10 сот. на вул. Загорській (навпроти саду) під забудову. Тел. 050-372-79-06.  
 
 
Продам земельну ділянку на Шахті під дачу, 8 сот. — 60 тис. грн. Тел. 095-331-42-89.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Москаль: Рішення Івановецької сільради   – це...
ой ой ой : та там жиє і керує чилядю основний бютів...

ФОТОРЕПОРТАЖ: Власники авто на номерах ЄС заблокув...
жуст : пане маскаль вы никогда не думали,что ес...

Власники дорогих машин у Закарпатті подають митник...
жуст : дурное государство с дурными законами.во...

Малозабезпеченим сім’ям Виноградівщини подарували ...
Ю.петранівський м.ДРОГОБИЧ : Я вам дуже вдячний,що є такі ЛЮДИ,які х...

Що зробили з ведмедем Ратушняка у Боздоському парк...
Уж : а ще один є у "Деці"...

Закарпаття перше почало третій етап декомунізації,...
с. Калини : Дурне діло не хитре...

СБУ підозрює закарпатських прикордонників у сприян...
Roshen : Страна чудес, едрëн батон!...

Поїздка за кордон: що потрібно знати про платіжні ...
wwf : Неожиданное заявление эксперта!!!

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Рекламники закликають міську владу ввести мораторій на зовнішню рекламу
На наступний виконком виноситься проект рішення «Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами». Як значиться в супровідній записці за підписом в. о. директора департаменту міського господарства О. Пайди, ухвалення даного проекту дозволить зменшити негативний вплив зовнішньої реклами через її кількісну перенасиченість на території м. Ужгорода, що буде досягнуто шляхом поступового зменшення кількості площин у межах зазначених відрізків автомобільних доріг.

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?  

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?

Так, довіряю
Ні, не довіряю
Мені байдуже

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com