Афіша »

Облмуздрамтеатр
25 січня — казка “Пригоди в Карпатах”. Поч. о 12.00. Прем’єра вистави “Богдан Хмельницький”. Поч. о 18.00.


Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Закарпаттю не потрібна допомога від Японії
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
12:06 Держприкордонслужба просить   громадян повідомляти про виявлення загроз
11:11 Майже 3.5 тисячі закарпатців вже захворіли на грип та ГРВІ
11:02 Юних письменників Закарпаття запрошують на конкурс
09:21 Що потрібно закарпатським військовим на Сході (ПЕРЕЛІК МЕДИКАМЕНТІВ)
09:18 Закарпатка представляє Україну на світовому конкурсі «Supermodel International» у Кореї (ФОТО)
09:16 6 мільйонів форинтів угорський уряд надасть УжНУ
09:12 На кордоні затримали трьох закарпатців, які намагалися переправити у Європу 7 сирійців
09:06 У "ILKO" звучатимуть твори англійських та ірландських композиторів (АФІША)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок на Радванці. Тел.: 099-451-38-40, 093-658-01-16.  
 
 

Продам будинок у р-ні «Закарпатгазу». Тел. 063-358-25-30.
 
 
 
Продам 2-пов. будинок у центрі міста з євроремонтом. Ціна за домовленістю. Тел. 050-666-59-82.
 
 
 
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Ціна 780 тис. грн. Тел. 050-560-43-34.
 
 
 
Продам напівособняк у р-ні «Авангарду», 70 м2. Ціна договірна. Тел. 095-425-99-41.  
 
 
Продам недобудову на вул. Осипенка, 180 м2, 9 сот. Ціна договірна. Тел. 095-425-99-41.
 
 
 
Продам 3-кімн. кв. у новобудові (р-н «Фокстроту»), 3/5, 65 м2, техніка, меблі — 60 тис. у. о. Тел. 095-425-99-41.
 
 
 
Продам 2-кімн. кв. у новобудові, 45 м2, євроремонт, гараж під квартирою — 31 тис. у. о. Можливий обмін на квартиру, будинок. Розгляну всі варіанти. Тел.: 099-535-47-69, 066-005-29-94.
 
 
 
Продам 2-кімн. кв. у новобудові, 45 м2, євроремонт, гараж під квартирою — 31 тис. у. о. Можливий обмін на квартиру, будинок. Розгляну всі варіанти. Тел.: 099-535-47-69, 066-005-29-94.
 
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

У Закарпатській облраді новий депутат (ФОТО)...
уж : полковнік русин між балогою і шараничем ...

У   закарпатського журналіста   арештув...
знаючий : не всередині літа, а весною, не просто т...

Пояснення мобілізації для закарпатців...
гость : цікаво чи відправлять своїх синів братів...

500 закарпатців відмовилися йти до війська...
піддощем : вшиткі до лав політика рати! ...

Феєрверки від Чубірки під час трауру...
Петро : Чубірка - кончєний балогівець...

Валерій Гелетей незаконно нагородив зброєю сина Ян...
//// : rfrgtj...

9 малят народилися у новорічну ніч в Ужгороді...
1 : 1...

Сьогодні у Мукачеві стартував масштабний фестиваль...
света : зібрали з ресторанів по 16 тис грн і 300...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Політика »
Чому на нас наступають
Тривожні новини надходять зі Сходу країни. Наші «кіборги» тримали аеропорт протягом 240 днів, однак змушені були його покинути. Аеропорт фактично знищений. Багато наших загинуло, багатьох наших окупанти взяли в полон.

мобілізація  

Як ви ставитеся до нової "хвилі" мобілізації?

позитивно. Українську армію потрібно зміцнити
негативно. воювати повинні ті, хто на це вчився
мене це не стосується

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com