Афіша »

«Доміон»
До 1 жовтня — «7-й гном, ЗD». Поч. о 10.00. «Той, що біжить лабіринтом». Поч. об 11.30, 21.20. “Небеса реальні”. Поч. о 13.20, 17.20. «Праведник». Поч. о 15.00, 19.00, 23.10.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Без совісті й честі
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
19:02 Закарпатські правоохоронці поїхали в зону АТО (ФОТОРЕПОРТАЖ)
17:41 ЛЧ. "Шахтар" у Львові приймає "Порту" (Анонс)
17:26 На Закарпатті виявили 29 нелегальних мігрантів
17:23 Шахраї вигадали схему – представляються податківцями і виманюють гроші
15:51 Орієнтування. Два золота, срібла й бронзу привезли мукачівські спортсмени зі «Словацького Раю» (Фото
15:51 Як біженці можуть проголосувати на виборах
15:36 Студенти УжНУ навчатимуться через Інтернет
15:21 В Одесі побили закарпатського нардепа Шуфрича (ФОТО, ВІДЕО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам новий 1,5-рівневий будинок, недорого. Тел. 050-562-38-90.  
 
 
Продам новий будинок, р-н Шахта, 120 м2, 6 сот. землі, світло, газ, вода. Тел. 066-577-01-74.
 
 
 
Продам будинок у Сторожниці при центральній дорозі, 70 м2, 10 сот. землі — 520 тис. грн. Тел. 063-276-39-46.
 
 
 
Продам будинок у с. Сімерки Перечинського р-ну або обмін — 230 тис. грн. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам напівособняк на вул. Мукачівській (3 вікна на вулицю), 80 м2, під бізнес. Тел. 099-265-33-80.  
 
 
Продам напівособняк на вул. Бачинського з євроремонтом — 360 тис. грн. Тел. 050-666-59-82.  
 
 
Продам недобудову, 7 сот., 160 м2, ціна договірна. Тел. 095-425-99-41.
 
 
 
Продам квартири в новобудові. Дешево. Тел. 050-666-59-82.
 
 
 
Продам 3-кімн. кв., 68 м2 — 280 тис. грн. Тел. 099-053-48-22.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

В УжНУ не скасовують кредитно-модульну систему...
Шандор : Насправді ї скасовують...

Закарпаття в огні: Хто стріляв на полонині Руна?...
лумшор : пильнуй ЛуганДонів...

Народних депутатів звинувачують у сепаратизмі і пі...
ммм : И. В. Сталин: Расстрелять!...

Бандформування Балог готує провокації проти Ратушн...
маша : красавець, дієж на випередження. Хоч оди...

Аналітика: Чи скасує Захід санкції проти РФ...
Снайпер   : вітаю побратимів закарпатців з Львівськ...

У вихідні Ужгород ласуватиме 4-метровим тортом ваг...
шони : навчіться правильно й грамотно писати (щ...

Голова Закарпатської ОДА “замовив” журналіста (ДОК...
отакої! : балоги назначили керувати областю "...

Гриценко: Порошенко не вірить у силу свого народу,...
евтуш : Стране нужны кардинальные реформы, а не ...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Фоторепортаж »
Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014 (ФОТО)
Закарпатська красуня Беатриса Міндак — Віце-міс Україна 2014. Конкурс, на якому обирали найгарніших дівчат України, проходив минулого тижня в Києві.

Війна  

Якою буде ваша реакція на агресію?

Готовий воювати з регулярними військами за Україну
Воювати не готовий, але можу допомогти в інший спосіб
Буду воювати, якщо нападатимуть на Закарпаття
Готовий потистояти ворогу виключно в партизанському русі, але не в армії
Не готовий протистояти, краще виїду з України
Це мене не стосується

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com