Афіша »

Бавка

1 вересня — презентація нового кліпу від “Бліцу”. Поч. о 12.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Російські війська захоплюють південь України
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
08:45 У закарпатському лісі знайшли дитину
08:42 Сьогодні "Бліц" покаже Ужгороду своє нове відео
07:33 2 людей загинули, 9 - госпіталізовані через ДТП у Закарпатті
12:25 Сергій Ратушняк вирішив йти на вибори до парламенту
07:00 Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)
16:02 Закарпатські військові комісаріати ТЕРМІНОВО шукають добровольців
15:52 В Ужгороді відзначать 100-річчя першого Легіону Січових Стрільців
10:46 «Гуманітарне» вторгнення в Україну та пафосний День Незалежності
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок, що потребує ремонту в Ужгороді на вул. Стефаника, є 3 сот. землі. Тел. 099-650-64-93.
 
 
 
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Ціна 780 тис. грн. Тел. 050-560-43-34.
 
 
 
Продам будинок у Доманинцях, 72 м2, після ремонту, 6,7 сот. землі або обмін — 590 тис. грн. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам або обміняю будинок із земельною ділянкою 0,12 га, що знаходиться на центральній дорозі в с. Дзвінкове (Горонлаб) біля пункту пропуску з Угорщиною. Тел. 099-650-64-93.  
 
 
Продам 4-кімн. будинок у с. Дубриничі. Тел. 095-880-34-54.  
 
 
Продам будинок у с. Імстичево Іршавського р-ну (71,2 м2). Є газ, вода, кухня, підвал інші господарські прибудови, біля будинку 1,22 га землі (приватизована), великий сад, город, ліс, дуже гарна природа. Тел. 096-852-50-10, 099-775-20-50.  
 
 
Дачний будинок на Шахті, 48 м2, є фундамент на добудову, електрика, вода, 6,5 сот. землі або обмін на квартиру, ділянку, авто — 210 тис. грн. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам земельну ділянку у р-ні вул. Корятовича, 0,015 га. Є газ, вода, світло, гараж. Центр міста. Тел. 099-650-64-93.
 
 
 
Продам або міняю земельну ділянку 0,10 га з дерев’яним будиночком, альтанкою, мангалом, у мальовничому курортному с. Лумшори. Вода на ділянці, є рибник, гриби, біля ділянки чани з сірководневою водою, лижний підйомник, бетонна дорога, т/у на електропостачання, поряд турбаза “Лумшори”, потік. Тел. 099-650-64-93.
 
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Найбільший в історії Закарпаття прапор освятили пр...
закарпатець -лемко-українець : дякуємо   пане василю а на владу на...

Закарпатець Василь Граб пройшов пішки за 30 днів ш...
olena.yarets@gmail.com : пан Василь - молодець!Я теж планую в жов...

Єгор Соболєв: Слід розжалувати і відправити на фро...
наталія іванівна : Молодець пацан, Сто відсотків говорить п...

Сім’ї Балог і Гелетеїв — основні контрабандисти в ...
наташа : через "точприлад", його директ...

Під корупціонерами з Ужгородської міської ради гор...
Вася : Один нормальный человек в этом городе(им...

"Україну геть!" — написано на вказівнику...
Барвінкош : підарів ще доста, були би патрони ...

В Ужгороді спалили хату лікаря...
хромий : суки ці дохтори з викладачами, хабарники...

Як перемогти армію Росії? Дати їй по зубах. - реце...
рецепт ППП : Путина надо - на три П - понять, простит...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Події »
Сім’ї Балог і Гелетеїв — основні контрабандисти в Закарпатті?
Цього тижня ЗМІ повідомили, що нібито в. о. начальника Закарпатського управління СБУ Володимир Гелетей погрожує відправити керівництво митниці пункту пропуску «Тиса» і прикордонників, причетних до затримання контрабанди, в зону АТО або звільнити з роботи під будь-яким приводом.

Біженці  

Як ви ставитеся до біженців зі Сходу та Криму, які сьогодні проживають на Закарпатті?

намагаюся максимально допомогти
якщо це діти і жінки - допомагаю. Вважаю, що чоловіки мають залишатися на тимчасово окупованих територіях
я готовий надати їм житло і допомогти з пошуком роботи
зневажаю біженців, хай захищають свої області, а не тікають звідти
мені байдуже до біженців
я категорично проти, аби східняки чи кримчани залишалися назавжди на Закарпатті

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com