Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Звідки і для чого витягли Януковича
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
22:43 У ЄС зробили заяву щодо мораторію на експорт українського лісу-кругляка
21:15 Замість розмитнення – абонплата: податківці хочуть легалізувати іноземні автомобілі українців
20:39 Боєць Руслан Ференці вручив меру Ужгорода “чорну мітку” у вигляді скотчу (ВІДЕО)
20:33 В АТО загинув ще один закарпатець
20:29 На Закарпатті виступають проти відміни мораторію на експорт лісу
16:33 Інтерв'ю з Мироном Рейпаші – головним спеціалістом відділу охорони і захисту та внутрішнього аудиту
16:28 Єгері та лісівники Мокрянського лісомисливгоспу допомагають пережити тваринам люті морози (ФОТО)
16:23 Тячівський лісгосп нарощує реалізацію дров (ФОТО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Терміново продам будинок у с. Холмці, саманний, 70 м2, потребує ремонту, дах цілий, 20 сот. — 8 300 у. о. Без торгу. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Терміново продам 12 сот. у Коритнянах, світло, вода, газ біля ділянки — 12 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Терміново продам 9 сот. на «Табла-2», вул. І. Франка, світло, дорога щебенева — 8 900 у. о., без торгу. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам 9 сот. у Минаї, пл. Народна (біля футбольного поля) — 12 500 у. о., без торгу. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продаж пиломатеріалів (брус, дошка) на замовлення. Тел.: 050-432-58-38, 095-260-15-15.  
 
 
Терміново куплю ділянку в р-ні Компотному (р-н вул. Загорської) за реальну ціну. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Домашній електрик. Ремонт та встановлення електропроводки, підключення електроприладів. Тел. 050-177-73-04.  
 
 
Домашній учитель допоможе ліквідувати прогалини у знаннях із усіх предметів (1—11 кл.). Тел. 099-227-16-63.  
 
 
Настилання паркету та ламінату. Шліфування та лакування паркету. Тел. 050-233-92-68, Міша.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Сергій Ратушняк: Як Порошенко виторгував безвіз......
орел,тот,что белый. : да москаль ты прав,но скоро очень скоро ...

Чому безвізового режиму немає і … не буде...
йони : а если к сказаному добавить наши леса,ко...

Що таке мінімальна зарплата 3200 грн. від уряду?...
йони : да никто в этой стране под названием укр...

Готуємося до відпочинку - чим зайнятись на Закарпа...
111 : 222...

Депутат, якого звинуватили у крадіжці, допоміг у р...
мукчеву.нет : А що уже ж є відповідь поліції, як тепер...

Ужгород потрапив до рейтингу найбрудніших міст Укр...
Я : В Ужгороді комунальні служби -цигани, як...

Аналітика: Комунальний «Шатун». Про субсидії і цін...
это неважно : Гройсман,торгаш и барыга базарный .Идио...

Біля парку "Підзамковий" "забули&qu...
vvv : Міст заасфальтували за 1 день. Залишилос...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Чому ужгородський «Акватик-Центр» має запах афери?
Ми повідомляли про презентацію проекту будівництва в Ужгороді «Акватик-Центру», де всіх переконували, що це просто необхідний для Ужгорода комплекс для професійних занять спортсменів, а також відпочинку ужгородців і гостей міста. Вода тут термальна та мінеральна, хоча лабораторні виснов­ки досі туманні.

На що вам вистачає ваших доходів?  

На що вам вистачає ваших доходів?

На їжу
На їжу і комуналку
На оренду квартири, їжу
На їжу, житло, утримання автомобілю
На нормальне життя мені і моїй родині
На базові потреби, а також на подорожі, освіту, культуру
На все, що мені потрібно
Живу на межі бідності

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com