Афіша »

Філармонія
24 травня — концерт заслуженого артиста України Олександра Садварія. Поч. 17.00.
26 травня — концерт заслуженої артистки України Етелли Чуприк з циклу «32 сонати Людвіга ван Бетховена» (фортепіано). Поч. о 18.30.


Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Хто покарає лісогубів?
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
08:00 Відкрита заява русинських організацій Закарпаття (ДОПОВНЕНО)
20:00 "Карпати" перемагають в останньому матчі сезону і здобувають срібні нагороди Суперліги
15:36 Благодійна акція. В Ужгороді дітям-переселенцям передали Біблію
12:14 В Ужгороді пройдуть жіночі практики за системою “Вагітон”
11:53 У Закарпатті незаконно виділили 158 га землі біля кордону
11:18 Україна - серед лідерів онкологічної захворюваності у Європі
11:16 Чи фіксують на Закарпатті факти торгівлі людьми? (Відео)
11:07 Перечинська влада підробляє офіційні документи?
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 2-рівневий будинок на вул. Малиновій, 5 сот. землі. Ціна договірна. Тел. 099-241-66-47.
 
 
 
Виготовляємо меблі під замовлення: кухні, шафи-купе, гардероби, дитячі та меблі для ванної кімнати. Наші ціни Вас приємно вразять. Тел. 066-639-83-39.  
 
 
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Тел. 050-560-43-34.  
 
 
Продам будинки у Тарновцях — 45 тис. у. о., у Розовці — 42 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.
 
 
 
Продам великогабаритну 4-кімн. кв. у новобудові (центр). Тел. 050-523-09-36.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. у Карлових Варах (Чехія), 60 м2, у центрі. Тел. в Ужгороді 3-72-83.
 
 
 
Продам дачу в р-ні Латориці. Будинок, є комунікації. Недорого. Тел. 099-941-88-42.  
 
 
Продам дачну ділянку в Горянах за 100 м від траси, навпроти кар’єру, 6 сот., приватизована. Тел. 066-534-26-48.  
 
 
Продам земельну ділянку в р-ні коньячного заводу, 5 сот., комунікації поряд. Ціна договірна. Тел. 050-706-34-51.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Перечинська влада підробляє офіційні документи?...
Іван : Гураничка - відьма кончена...

Аншлаг у Закарпатгазі!...
Читатель : Сами установили,   сами теперь нака...

Ще ніколи в Закарпатті   так не вирубували лі...
Правдолюб : У статті кажуть про шість лізовозів на С...

Юрія Чижмаря можуть призначити головою Закарпатськ...
доцент : Да, раді таких кадрів стоїло робити рево...

Першого заступника міністра оборони ЧССР — вихідця...
жуст : да товаришу-пане вальо дуже дорого запла...

Як закарпатці купуватимуть   автомобілі в Євр...
жуст : ну вот вам ребята евро-5 на бензине евро...

Нардеп Пацкан сьогодні прийматиме закарпатців...
Хустянин-перечинець : Бережи Вас бог от цього захисника. Пусто...

Закарпатська влада відповідає за фортеці на Донбас...
Іван : Цилю це тобі не ПТУ! ...

  В НОМЕРІ :
1

2
 
Соціо »
Сміття «виповзає»
35-гектарний сміттєвий полігон влада планує у Буштині та Стеблівці. Їхні громади — проти.

маршрутки  

Як ви ставитеся до підняття цін на маршрутки?

Підтримую. Ціни на пальне виросли і проїзд став нерентабельним
Не підтримую. Нехай спочатку піднімуть зарплати і пенсії
У мене власне авто
Надаю перевагу велосипеду

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com