Афіша »

Мистецький центр «Галерея Ілько»
21 лютого — концерт-імпровізація “Walking In My Room”. Поч. о 19.00.
Персональний проект арт-групи “Шапка” «Шапка про Шапку”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Сергій Ратушняк вимагає   від президента Порошенка негайної націоналізації стратегічних галузей
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
17:06 СБУ попередила контрабанду картин Ерделі та Бокшая
16:19 Безкоштовний оглядовий стоматологічний кабінет відкрили в Ужгороді
15:14 Парламент ухвалив рішення про виділення коштів на ремонт доріг Карпатського Єврорегіону
15:11 За два місяці платники Тячівщини отримали 3 200 адмінпослуг
13:43 В закарпатських школах акцентуватимуть увагу на патріотичному вихованні
12:40 На Рахівщині рятувальники ведуть пошуки заблукалих чехів
12:32 Закарпатці   сплатили понад 58 млн 850 тис. грн військового збору
12:12 Влада планує, аби закарпатські медики безплатно передавали кров воїнам АТО
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 2-пов. будинок у центрі міста з євроремонтом. Ціна за домовленістю. Тел. 050-666-59-82.  
 
 
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Ціна 780 тис. грн. Тел. 050-560-43-34.  
 
 
Продам будинок на Радванці. Тел.: 099-451-38-40, 093-658-01-16.

 
 
 
Продам будинок у р-ні «Закарпатгазу». Тел. 063-358-25-30.  
 
 
Продам будинок у Горянах — 50 тис. у. о. Тел. 050-666-59-82.  
 
 
Продам будинок у р-ні Шахти (масив дач), 134 м2, хороший стан, 3 кімн., хол, кухня, 2 санвузли або обмін на квартиру — 67 тис. у. о. Тел. 050-561-10-96.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Володимирській, 2/5. Тел. 050-821-21-08.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Панькевича, 54 м2 і 3-кімн. кв. на вул. Минайській (без посередників). Тел. 050-768-35-55.
 
 
 
Дачну ділянку в р-ні Коньячного заводу, 5 сот., комунікації поряд. Ціна договірна. Тел. 050-706-34-51.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Україна відводить тяжке озброєння ...
54321 : блядей пора менять, а не кровати совать ...

Леонов очолив ВО "Свобода" у Закарпатті...
іршава : прочитав недавно характеристику мера Льв...

Митниця сьогодні: 500 доларів уже не беруть ...
контрабас : доляри не хочуть, лем євро...

Аналітика: На кого з союзників може розраховувати ...
Мартон : Орбан Путин=любовь...

Політолог Кирил Сазонов: У Кремля залишиться лише ...
АТО : Цей упир щось та й вигадає...

Аналітика: Що допоможе зупинити Путіна — санкції, ...
АТО : Любиш Мінськ? Йди нахєр з України!...

Гонтарева: тарифи на газ будуть підвищені на 280%,...
кітті : гонтаревою вже дітей лякають...

Аналітика: Чому США не вважають Росію ворогом...
Саша : Саме тому Обама "соплі жує"...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Проїзд у маршрутці знову подорожчає
Перевізники знову невдоволені. Асоціація перевізників наскаржилася міському голові на те, що ціна на паливно-мастильні матеріали зросла, відтак два маршрути — це №№ 5,7, які працюють на дизпаливі, можуть узагалі припинити роботу, а тому слід підвищувати вартість міського проїзду.

маршрутки  

Як ви ставитеся до підняття цін на маршрутки?

Підтримую. Ціни на пальне виросли і проїзд став нерентабельним
Не підтримую. Нехай спочатку піднімуть зарплати і пенсії
У мене власне авто
Надаю перевагу велосипеду

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com