Афіша »

Філармонія
7 лютого — концертна програма «Aria». Поч. о 16.00.
10 лютого — концерт «Ad libitum». Поч. о 18.30.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Суд над правосеками в Ужгороді перетворився в агресивне шоу
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
17:28 Мотоспорт. Закарпатська команда "Хуст-Екстрім" серед кращих у сезоні-2015
11:57 Рада ввела кримінальне покарання за незаконну відмову в доступі журналіста до інформації
11:32 Закарпатський корінь всеукраїнського скандалу із Абромавічусом
11:26 Генпрокурора просять розібратися з генпланом Ужгорода
11:07 Сьогодні в Ужгороді живий класик Володимир Микита відкриє виставку своїх кращих творів
11:03 Одіозний суддя Ужгородського міськрайонного суду подав у відставку
11:00 Біля Берегова масово викуплятимуть земельні ділянки для будівництва об’їзної
10:58 Закарпатських спецпризначенців після візиту Князєва стали годувати з усіх сил
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 2-пов. будинок у р-ні «Табла-1» до 150 тис. у. о. Тел. 050-667-02-59.  
 
 
Продам будинок у с. Минай, 11 сот., відкритий басейн, госпприміщення, гібридний котел. Тел. 093-764-78-67.  
 
 
Продам будинок у с. Сюрте на вул. Ракоці, 183 (по трасі), ділянка 10 сот., можливе використання під бізнес — 30 тис. у. о. або обміняю на квартиру в Ужгороді. Тел. 050-997-13-97.  
 
 
Продам будинок у центрі с. Дзвінкове. Тел.: 063-758-77-31, 096-814-94-41.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Лаврищева — 45 тис. у. о.   Тел. 050-750-52-40.
 
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Берчені — 33 тис. у. о. Тел. 099-302-02-28.  
 
 
Продам дві ділянки в р-ні УжНУ (колишні виноградники) на вул. Північній, 31, 8 сот. — 32 тис. у. о.; на вул. Верховинській, 24А, 6 сот. — 26 тис. у. о.   Тел. 050-997-13-97.  
 
 
Продам вітрину «Голд», 2 м. Тел. 050-148-64-82.  
 
 
Продам авторські картини для оформлення приміщень. Тел. 050-173-00-24.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Москаль про ситуацію з ухвалою Мукачівського міськ...
жертва правосудия : Щербан, это человек, которому давно сиде...

Трибуна: Керманич медицини Ужгородщини “напрацював...
Люстратор : Ще не вщухли пристрасті навколо гучної і...

Грозний: Через трансляцію матчів по ТБ в Ужгороді ...
жуст : усе правильно футбол всегда там где есть...

Балога залишився у розбитого корита, тому звинувач...
василь : смішно читати чергову критику нардепа Ба...

ФОТОРЕПОРТАЖ із зали суду, де судять правосеків...
665533 : ріо-суд якраз зброї не надав, а був він ...

Геннадій Москаль вніс деякі пояснення довкола резо...
жуст : правильно .хоть один маскаль говорит что...

У Закарпатті незаконно виділили 158 га землі біля ...
**** : Скільки зеленої зони повинно бути від &n...

Заява Москаля з приводу подій на турбазі «Драгобра...
321000 : сись моцкаль у кого підробляє головним г...

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?  

Чи довіряєте ви новій патрульній поліції?

Так, довіряю
Ні, не довіряю
Мені байдуже

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com