Афіша »

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щосереди — засідання англомовного клубу «English-speaking house». Поч. о 17.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Випускники шкіл та коледжів, економічний факультет УжНУ запрошує вас на навчання
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
12:10 1200 пар з 20 країн світу їдуть на Uzhgorod Open-2017!
16:09 Справжній фортепіанний бум відбувається у столиці Закарпаття
15:43 В Україні вперше зацвіла сакура
15:40 Де в Ужгороді можливі відключення електроенергії
15:34 В Ужгороді презентують видання унікальних документів із архіву Августина Волошина
15:19 На Закарпатті окремі ліки можна буде отримати безкоштовно
15:13 У Берегові відбулося відкриття тижня під назвою «Днів Ракоці» (Відео)
15:09 Закарпаття встановлює партнерство з ще одним краєм Чехії
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам дві спарені земельні ділянки по 10 сот. (можна окремо) під забудову на вул. Загорській, навпроти саду. Тел. 050-372-79-06, Володимир Михайлович.  
 
 
На роботу потрібні бармен-офіціант, з/п — 4 тис. грн., повар — з/п 5 тис. грн. Графік роботи позмінний — з 8.00 до 23.00. Тел.: 050-210-85-26, 050-432-11-72.  
 
 
Продам газову піч «Матадор» для хлібопекарного виробництва (можна переробити на опалення дровами), б/к. Тел. 095-533-84-84.  
 
 
Продам фасувальне обладнання «Інтермаш»: фасувальний апарат, транспортери подачі та відводу, компресор, пакувальну установку в ідеальному стані. Тел. 095-533-84-84.  
 
 
Шпаклювання, побілка, плитка. Тел. 067-588-23-77.  
 
 
У дистриб’юторську компанію потрібні експедитори й працівники складу. Вимоги: порядність, працьовитість. Тел. 066-082-46-43, Наталія.  
 
 
Домашній учитель допоможе ліквідувати прогалини у знаннях із усіх предметів (1—11 кл.). Тел. 099-227-16-63.  
 
 
Автомийка прийме на роботу мийників автомобілів. Тел. 050-609-48-29.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

В Ужгороді відтворять середньовічну вежу із дзвіни...
Иван : Бомба!!! Панов-рулит...

Генріх Розман: Закарпатці навіть не уявляють, у як...
жуст : а ви пане маскаль спросить того /эколога...

Він що лорд, сер, пер, хєр? Нащо йому англійський ...
жуст : аплодую вам пане маскаль,але на жаль,так...

Ужгород заслуговує на вартову вежу із дзвіницею як...
Анастасія : Круто! Панов-молодець, як завжди вражає ...

Парасюк нагадав українцям, хто тут "барига&qu...
патріот : у нас вся верхівка - з бариг...

До безвізу не готові - що гальмує будівництво пере...
пішохід : Грєбане ДФС насіровське...

Ужгородець Едвард Чікош у єгипетській тюрмі відбув...
жуст : ну,что еще кто хочет в египет за свои-же...

За мільйон форинтів шахраї зі сходу України "...
йоні : так так най давуть мацкалям візи і грома...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Якою буде вартість оформлення нових паспортів для закарпатців
У звичайному (нетерміновому) порядку вартість оформлення внутрішнього паспорта становитиме — 87 гривень, закордонного — 253 гривні. Але це не стосується закарпатців, які оформлятимуть паспорт вперше. За законом для них плата відсутня.

На що вам вистачає ваших доходів?  

На що вам вистачає ваших доходів?

На їжу
На їжу і комуналку
На оренду квартири, їжу
На їжу, житло, утримання автомобілю
На нормальне життя мені і моїй родині
На базові потреби, а також на подорожі, освіту, культуру
На все, що мені потрібно
Живу на межі бідності

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com