Афіша »

Мистецький центр «Галерея Ілько»
25 жовтня — концерт “Piazzolla Music”. Поч. о 19.00.
До 2 листопада — виставка сучасного мистецтва «Biro» (твори, виконані кульковою ручкою).
Галерея працює щодня 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.  

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Де МИ — Україна, і куди нам йти
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
19:11 Перемогу "Галичанки" над ужгородськими "Карпатами" анульовано
15:51 Наразі сім’ї Балоги не вдається взяти всі посади у області
15:14 Засновник соцмережі "Twitter" дав 5 порад для успіху
14:53 4 закарпатців одержали державні нагороди (СПИСОК, ФОТО)
14:45 3057 закарпатців захворіли на ГРВІ за тиждень
13:51 Заходи з нагоди Всеукраїнського тижня фінансової грамотності в Україні
12:57 Закарпатськими освітянами керуватиме Мотильчак
12:01 Росіянин з угорцем хотіли через Закарпаття ввезти в Україну 27 тисяч євро (ФОТО)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Ціна 780 тис. грн. Тел. 050-560-43-34.  
 
 
Продам VІР-будинок, р-н Боздош. Тел. 050-507-60-15.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. 8 Березня, 8/5, цегла, потребує ремонту, недорого. Тел. 095-425-99-41.  
 
 
Продам 2-кімн. кв. на вул. Легоцького, 2/5, цегла, євроремонт, ціна договірна. Тел.   095-425-99-41.  
 
 
Продам дачу в Горянах, будиночок, є документи, електрика, 6 сот. Недорого. Тел. 050-542-32-67.  
 
 
Продам приватизовану ділянку під забудову у с. Ярок, 0,40 га. Ціна договірна. Тел.: 66-28-59, 095-247-01-77.
 
 
 
Продам або видам в оренду волгівський гараж у кооперативі «Радванка». Тел. 050-554-56-58.  
 
 
Продам столи, стільці для кафе, бару, ресторану. Тел.: 067-298-87-25,   050-011-09-89.  
 
 
Продам холодильник LG GC-B207, новий із гарантією — 12 тис. грн. Тел. 066-960-80-78.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Наразі сім’ї Балоги не вдається взяти всі посади у...
Нижнянин : Хочу поділитись думками по кандидатах по...

Військкомат спростовує чутки про заплановане масов...
kiril : Звездять. ...

У трагедії під Іловайськом винні Гелетей і Муженко...
000 : подлецов   ---   НА КОЛ И ВЫСУ...

Ректорат УжНУ оточили люди зі зброєю (ФОТО)...
Балога : Якщо ви пацани такі борзі із тими автома...

В Ужгороді найбільше плакатів Щадея (ФОТО)...
Бомж : Зато всі наші будуть мати чим гузицю ути...

Закарпатській журналістці погрожують через антибал...
до ріо : ріо не ганьбіть ся такою ху...ньов...

ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ: про шахрайство в Ужгороді...
Olx : Здравствуйте. К сожалению, это распростр...

Геннадій Москаль щойно з Фейсбука: Нове призначенн...
РІО : Наш Славко молодець!...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Ратуша »
Закарпатський підприємець провів капітальний ремонт вул. Верховинської
Після того, як мешканці втомилися звертатися до комунальників.


Війна  

Якою буде ваша реакція на агресію?

Готовий воювати з регулярними військами за Україну
Воювати не готовий, але можу допомогти в інший спосіб
Буду воювати, якщо нападатимуть на Закарпаття
Готовий потистояти ворогу виключно в партизанському русі, але не в армії
Не готовий протистояти, краще виїду з України
Це мене не стосується

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com