Афіша »

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Олександра Войтовича «Summer Time».

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Аферичне тріо:   Балога—Гелетей—Янукович
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
18:59 В’ячеслав Грозний: Важливо не боятися «Чорноморця»
18:48 Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 13-го туру вищої ліги
15:13 Віктор Орбан приїде на Закарпаття наступного тижня
13:24 Україні відмовили у статусі партнера поза НАТО. Хоча Сенат - підтримав
13:11 Семеро загиблих ужгородців стали Почесними громадянами Ужгорода посмертно
12:30 Рената Штіфель заспіває для допомоги віськовим у Берегові
12:16 Українське світло наполовину у руках москалів
12:05 51-ї окремій механізованій бригаді надійшла допомога від хустян
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 2-пов. будинок у центрі міста з євроремонтом. Ціна за домовленістю. Тел. 050-666-59-82.

 
 
 
Продам будинок, що потребує ремонту в Ужгороді на вул. Стефаника, є 3 сот. землі. Тел. 099-650-64-93.  
 
 
Продам будинок у с. Сторожниця, при центральній дорозі, 10 сот. землі, газ, вода, світло. Тел. 063-276-39-46.
 
 
 
Продам напівособняк на вул. Бачинського з євроремонтом — 360 тис. грн. Тел. 050-666-59-82.
 
 
 
Продам або обміняю будинок із земельною ділянкою 0,12 га, що знаходиться на центральній дорозі в с. Дзвінкове (Горонлаб) біля пункту пропуску з Угорщиною. Тел. 099-650-64-93.  
 
 
Продам земельну ділянку у р-ні вул. Корятовича, 0,015 га. Є газ, вода, світло, гараж. Центр міста. Тел. 099-650-64-93.
 
 
 
Продам будинок у с. Імстичево Іршавського р-ну (71,2 м2). Є газ, вода, кухня, підвал інші господарські прибудови, біля будинку 1,22 га землі (приватизована), великий сад, город, ліс, дуже гарна природа. Тел. 096-852-50-10, 099-775-20-50.  
 
 
Продам або міняю земельну ділянку 0,10 га з дерев’яним будиночком, альтанкою, мангалом, у мальовничому курортному с. Лумшори. Вода на ділянці, є рибник, гриби, біля ділянки чани з сірководневою водою, лижний підйомник, бетонна дорога, т/у на електропостачання, поряд турбаза “Лумшори”, потік. Тел. 099-650-64-93.  
 
 
Продам ділянку 25 сот. у с. Часлівці під будівництво. Тел.: 098-401-92-11, 050-943-13-01.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Путін заявив, що за два дні може захопити Ригу, Ві...
чек : а за тиждень - Вашингтон...

Балоги намагаються не пустити на вибори Ледиду...
Балог : херня собача...

У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками - ...
хадж : БАБЛО- Балоги блок...

Балоги в наступний парламент штовхатимуть «регіона...
гщ : шановні закарпатці зробімо так щоб ця ба...

Аферичне тріо:   Балога—Гелетей—Янукович...
ужгород : ой як хлопці красиво розводять людей і д...

Генплан Ужгорода — контрпродуктивний і безвідповід...
марта : який рагуль придумав собі ставити на про...

На «Скалці» стартував новий сезон оздоровлення...
читатель : Громкое название - санаторий-профилактор...

Порошенко каже, що 70 % російських військ покинули...
кому вірити : чи можна йому вірити, адже він привселюд...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Що продавали закарпатці   на «Форумі видавців у Львові»
Мирослав Дочинець, Олександр Гаврош, Андрій Любка, а також видавництво «Карпати» з новинками і «Патент» представляли книжки на найбільшому літярмарку.

Війна  

Якою буде ваша реакція на агресію?

Готовий воювати з регулярними військами за Україну
Воювати не готовий, але можу допомогти в інший спосіб
Буду воювати, якщо нападатимуть на Закарпаття
Готовий потистояти ворогу виключно в партизанському русі, але не в армії
Не готовий протистояти, краще виїду з України
Це мене не стосується

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com