Афіша »

Галерея “Ужгород”
Виставка Петра Ряски.  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Де найгірші дороги в Закарпатті й чому?
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
17:21 І. Попович: «Нема кращого села, як отой Осій»
16:18 Закарпатські самбісти продемонстрували 100%-й результат на Чемпіонаті України
16:00 Як на Закарпатті навчають новостворений батальйон (ФОТО)
15:51 Говерла - Сталь - 0:0. Фоторепортаж
14:07 Ратушняк: Україні потрібні: ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЯ, ДЕСІОНІЗМІЗАЦІЯ
13:56 Ледида: У тому що сталося під стінами   парламенту винні і нинішня влада, і її радикальні союзники.
13:42 На Закарпатті судитимуть директора коледжу, якого затримали на хабарі – прокуратура
13:24 Опубліковано відео неадекватної поведінки Олега Тягнибакса біля Верховної Ради (+)
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам будинок у центрі Сваляви, 104 м2, без ремонту, є невеликий сад і присадибна ділянка, надвірні прибудови. Ціна за домовленістю. Або обмін на 2-кімн. кв. і невелику дачу в м. Ужгороді. Тел.: 095-656-24-52, 095-782-82-58.
 
 
 
Продам 3-кімн. напівособняк на вул. Мукачівській (вікна на дорогу), 80 м2. Тел. 099-265-33-80.  
 
 
Продам земельну ділянку в р-ні коньячного заводу, 5 сот., комунікації поряд. Ціна договірна. Тел. 050-706-34-51.  
 
 
Продам ділянку 0,07 га у с. Неліпино Свалявського р-ну для будівництва житлового будинку. Тел. 099-401-64-11.  
 
 
Продам 12 сот. у с. Тарнівці, вул. Садова — 8 500 у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам 7 сот. у с. Холмок, асфальт, комунікації біля ділянки — 9 тис. у. о. Тел. 050-888-64-88.  
 
 
Продам кафе на вул. Загорській, 26/5, 14 м2, із меблями і документами, є санвузол, прохідна зона, поряд держустанови, ліцей, супермаркет — 26 тис. у. о. Торг. Тел. 050-941-61-22.  
 
 
Продам газову піч «Матадор» для хлібопекарського виробництва, б/к. Тел.: 095-533-84-84, 099-401-64-11.  
 
 
Продам фасувальне обладнання «Інтермаш»: фасувальний апарат, транспортери подачі та відводу, компресор, пакувальну установку в ідеальному стані. Тел.: 095-533-84-84, 099-401-64-11.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Ратушняк: Україні потрібні: ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЯ, ДЕСІО...
віка : млять, росія на нас напала, а всеодно жи...

Голова Закарпатської ОДА виступив за знищення конт...
Прибиральниця : а контрабандистів?...

В Ужгороді порушили справу проти лікарів, які визн...
слава : ой кілько типир здоймуть грошенят з меди...

Партію «Єдиний Центр» знімуть з місцевих виборів...
хірург : без ЄЦь, як без яєць ...

Влада Мукачева винайшла нечувану за масштабами та ...
лист "щастя" від балоги : Багато з мукачівців днями отримали від Є...

Контрабанда на Закарпатті нікуди не зникла: у Слов...
контрабанда : Вся трагедія Мукачевае і регіону-це сіме...

Відлуння мукачівського побоїща: Імена підозрюваних...
порівняння : В Угорщині під суд віддали 20 митнікв за...

Балога продовжує розкрадати ліс та забирає роботу ...
не лише ліс : Вся трагедія Мукачевае і регіону-це сіме...

  В НОМЕРІ :
1

2

3
 
Соціо »
Петро Матій: «Як говорю — так співаю, лиш ото май файно пак ся получає»
Народний артист про закарпатську ауру, дитячі мрії, пізню кар’єру й уміння бути щасливим.

відпочинок  

Де плануєте провести свою літню відпустку?

у горах
на морі
на фестивалях
вдома
не хочу відпочивати
відпочивати дорого
ще не вирішив/ла

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com