Афіша »

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.  
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.


Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Побиті Балогою тележурналісти не заберуть заяви з поліції
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
08:01 Поліція Угорщини нагадує про правила оснащення велосипедів у цій країні
07:43 Поліція Угорщини з 1 липня проводитиме ретельні перевірки на дорогах  
12:24 Терором на терор: агресивна відповідь закарпатських контрабандистів
12:19 Чому Закарпаття засипало градом? Пояснення науковців
12:17 До уваги ужгородців: Водоканал підвищує тарифи на воду
12:11 Москаль налагодив співпрацю з офіційним Будапештом за участі мільярдера Алекса Ровта
12:06 Наша сусідка Словаччина вперше очолила Раду ЄС
11:21 Андріїв, а тобі слабó? Луцька міськрада виступила за приведення тарифів до прожиткового мінімуму
 
 
 
 
 
Оголошення »
Ресторан «Дракон» прийме на роботу молодшого адміністратора до 40 років. Тел. 050-997-13-97.  
 
 
Втрачений студентський квиток, виданий на ім’я Зенинець Валерії, просимо вважати недійсним.  
 
 
Продам будинок, 112 м2, євроремонт. 61 сот. землі. Тел. 095-402-18-93.  
 
 
Продам будинок у с. Минай, 11 сот., відкритий басейн, госпприміщення, гібридний котел. Тел. 099-302-02-28.
 
 
 
Продам колишній бар із саунним комплексом у с. Сюрте на вул. Ракоці, 183 (по трасі), ділянка 10 сот., можливе використання під житло. Ціна — 30 тис. у. о. або обміняю на квартиру в Ужгороді. Тел. 050-997-13-97.  
 
 
Продам будинок із прибудовами у с. Порошково Перечинського р-ну на вул. Центральній на 0,13 га землі. Ціна договірна. Тел. 050-905-28-28.
 
 
 
Продам 3-кімн. напівособняк на вул. Мукачівській (вікна на дорогу), 80 м2. Тел. 099-265-33-80.  
 
 
Продам 4-кімн. кв. на вул. Кавказькій, 85 м2, 2/5, євроремонт. Тел. 050-882-89-74.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Лаврищева — 43 тис. у. о.   Торг. Тел. 050-750-52-40.
 
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте” з РІО

Неймовірне поєднання м’яса, овочевого соте з прянощами підійде до будь-якого застілля чи святкової вечері. Якщо маєте натхнення здивувати близьких і приготувати щось вишукане — обов’язково спробуйте “ Свинину, смажену на грилі під соусом Тим’ян, з овочевим соте ” від ресторану «Чарда».



Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

Андріїв, а тобі слабó? Луцька міськрада виступила ...
Богдан : а мені по барабану...

Побиті Балогою тележурналісти не заберуть заяви з ...
правильно! : встають з колін ті, які десятками років ...

Скандал з газетними кіосками підтвердив недалекогл...
читач : Балозі немає що робити??...

Президент Угорщини Адер позбавив угорського громад...
??? : одколи Ратнікови, Трохімчуки   стал...

Боротьба з газетними кіосками у Мукачеві: влада пр...
Андрій : Балога зажене газетярів у балогівські ге...

Віктор Балога побив гендиректора каналу "М-ст...
SOS! : случайно может кто-то прояснит кричущую ...

Аеропорт «Ужгород» з’їдав десятки мільйонів щороку...
колян : ну чо радуйтесь нету больше аэропорта в ...

Як Ірина Еверест підкорила...
чомо : умный в гору не идет он ее обойдет,а ......

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Соціо »
Віктор Теличко: Музика — це втаємничені вібрації
Понад 30 років закарпатський композитор народжує музику і навчає інших робити її досконалою.

відпустка  

Чи будете ви відпочивати цього літа?

так
ні
коли назбираю грошей
вже відпочив / -ла

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com