Афіша »

Мистецький центр «Галерея Ілько»
22 листопада — виступ київського гурту “Panivalkova”. Поч. о 19.00.
Виставка творів заслуженого художника України Івана Ілька.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Погода »      Курс валют »
Актуально »      Редакція "ONLINE"
 
Кому ми потрібні?
 
| ВСІ НОВИНИ | ПОДІЇ | ПОЛІТИКА | СОЦІО | РАТУША | СПОРТ | ДОЗВІЛЛЯ | ЗДОРОВ'Я | КРИМІНАЛ | ФОТОРЕПОРТАЖ | НЕОПУБЛІКОВАНЕ |
 
Архів » / Свіжий номер »
 
 
 
 
 
Архів » / Новини ОНЛАЙН »
13:21 Литва розпочинає постачання озброєння в Україну – Порошенко
13:07 В Артемівськ поїхала допомога із Закарпаття
12:54 Сигарети на 4600 євро хотіли перевезти через Закарпаття
12:52 Ужгородські котики на Міс Кіс - 2014 (ФОТОРЕПОРТАЖ)
12:22 Закарпатські угорці вшанували пам'ять жертв сталінських репресій(ФОТО)
11:27 Як в Ужгороді готують телячу корейку з червоним перцем Розе (ФОТО, ВІДЕО)
11:06 У Закарпатті з’ясовують причини пожежі у церкві Московського Патріархату (ФОТО)
10:59 Що робити закарпатським продавцям, якщо покупці повертають товар
 
 
 
 
 
Оголошення »
Продам 1,5-рівневий будинок 220 м2 в Оноківцях (р-н Доманинської реформи), недобудований, 10 сот. Ціна 780 тис. грн. Тел. 050-560-43-34.  
 
 
Продам VIР-будинок у р-ні Боздош. Тел. 050-507-60-15.
 
 
 
Продам будинок у р-ні «Закарпатгазу». Тел. 063-358-25-30.  
 
 
Продам будинок на вул. Мукачівській в Ужгороді, пл. 130 м2, з усіма вигодами. Тел. 050-262-36-95.  
 
 
Продам 2 суміжні квартири на вул. Собранецькій, у будинку, що зданий в експлуатацію, 38 м2 та 40 м2, без комісії. Тел.: 095-482-09-11, 093-866-30-98.  
 
 
Продам 3-кімн. кв. на вул. Університетській, 3/5, цегла, ремонт, автономне опалення, пластикові вікна — 53 тис. Тел.: 095-482-09-11, 093-866-30-98.
 
 
 
Продам ділянку 25 сот. у с. Часлівці під будівництво. Тел.: 098-401-92-11, 050-943-13-01.  
 
 

Продам земельну ділянку в р-ні коньячного заводу, 0,05 га, комунікації поряд, ціна договірна. Тел. 050-706-34-51.  
 
 
Продам ділянку 0,07 га у с. Неліпино Свалявського р-ну для будівництва житлового будинку — 90 тис. грн. Торг. Тел. 099-401-64-11.  
 
 
 
 
Интернет магазин брендовой обуви, одежды, сумок Fashion Studio.

Фотограф - Олександр Тегза.

Державна податкова адміністрація у Закарпатській області
Програма ТБ
 
     
 
Фото та відеорецепти із закладів харчування Ужгорода

Здивуйте близьких, друзів і колег ексклюзивними стравами, напоями та десертами приготовленими власноруч. У новій рубриці на шпальтах газети "РІО" та онлайн-версії видання — Rionews пропонуємо нові фото та відео найсмачніших рецептів з кав’ярень Ужгорода.

Корисного і смачного вам дозвілля!

P.S. Рецепти перевірено, тобто продегустовано редакцією газети «РІО» :)


Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО

У холодну пору особливо хочеться м’яса, тому редакція РІО цього разу ділиться з вами унікальним, вишуканим рецептом ресторану «Чарда» — “Теляча корейка з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами”.



Готуємо салат з гарбузом, куркою і пармезаном з «РІО»

Що може бути кращим за страви, приготовані з сезонних інгредієнтів? Крім унікального смаку, така їжа надзвичайно поживна, особливо, коли інгредієнти — з Вашого городу. Восени рідних і близьких найкраще дивувати стравами з гарбуза. Новий рецепт ресторану «Чарда» у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».



Готуємо суп-пюре з гарбуза з РІО

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.



Готуємо з Rionews телячу корейку а-ля Чікош

Цього разу команда редакції видання “РІО” разом із гостинним двором “Чарда” пропонує доволі складний, проте надто смачний, вишуканий і багатий рецепт приготування м’яса з овочами. Така страва не лише приємно вразить ваших близьких і коханих або гостей, але й збагатить своїми корисними властивостями.



Готуємо з Rionews форель з карпатськими білими грибами





Карпачо з норвезького лосося

Допоки гості чекають на гарячу страву, найкраще дивувати їх “карпачо”. Понад півстоліття ця італійська страва займає центральне місце під час вишуканого застілля. Готують її по-різному: з лосося, тунця, сала, фруктів, м’яса. По суті, це мариноване м’ясо холодного приготування з міксом салату чи без нього, а також приправлене різними соусами.




Салат із виноградом, грецьким горіхом та сиром «Дор блю»

Страва пасує до будь-якої пори року, однак, якнайкраще її готувати саме наприкінці літа. Річ   у тім, що інгредієнти підібрані по сезону, чим підкреслюється корисність салату, а   особливого смаку додає саме сир   із голубою пліснявою – «Дор блю».



Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків.



Салат веррін у келиху з сьомги з авокадо і пармезаном

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.   Оригінальність підтверджується під час кожного наступного приготування, адже інгредієнти до верріну можуть бути на смак і розсуд того, хто готує і для кого.



Грузинське хачапурі

Коли небагато часу для приготування, хочеться їсти самому, та ще й потрібно нагодувати немалу компанію — готуйте хачапурі. У перекладі «хліб із сиром» — одна з найвідоміших страв грузинської кухні. В українських реаліях це швидко — приготування займає приблизно 17 хвилин, а також дуже смачно, у чому особисто переконалася частина редакції газети «РІО».




Вегетаріанська риба без риби

Цього разу у рубриці «Готуємо з Rionews!» тема вегетаріанства. Про користь такої кухні можна говорити чимало, а найкраще – приготувати щось смачне й порадувати близьких оригінальною стравою. Відтак, редакція газети «РІО» завітала за рецептом до вегетаріанського кафе «Ясне сонечко».



«Кавовий пунш з вершками»

Міцний пряний смак і неймовірний аромат — неодмінні атрибути пуншу, рецепт якого сьогодні вам пропонує Rionews. Напій, що зігріває і водночас бадьорить, дуже популярний в Америці на студентських молодіжних вечірках. Полюбляють його як невибагливі до алкоголю підлітки, так і значно старші інтелігенти.



«Тропічний десерт»

Якщо вам набридли звичайні фруктові салати, а запіканки й торти вимагають багато часу для приготування, пропонуємо приготувати смачний, легкий і корисний «Тропічний десерт». За авторським рецептом його готують в ужгородському кафе «Dolce». «Тропічна» ідея належить шеф-кухарю цього закладу Євгенові Мерцину.



«Ванільний грог із м’ятою і лаймом»

Сьогодні готуємо «Ванільний грог із м’ятою і лаймом» в «Old кафе». Грог — англійський напій, в основі якого чай і ром. Ужгородці досить часто замовляють його, особливо в холодну погоду.





Якщо у вас улюблена страва і хочете дізнатися, в якому закладі Ужгорода її готують, пишіть на електронну скриньку газети «РІО» rio-inform@mail.ru чи повідомляйте на нашому сайті rionews.com.ua. Ми її знайдемо, розкажемо, сфотографуємо і знімемо на відео.

Хороших ідей та їхнього смачного втілення! :)


 
Коментарі   Аналітика   Популярні  

За два тижні в Ужгороді змінилося двоє очільників...
школяр : кругообіг лайна в природі...наша міська ...

Успішну п’яту школу радо вітають у європейській пе...
я : "За ваши деньги - любой каприз"...

Відставка як фарс...
Містянин : Панов абсолютно правий...

Україна втратила Донбас. Порошенка звинувачують у ...
таки так : так. перемогти би мали   «Правий се...

Студенти технікуму без гуртожитка. Його віддали ба...
Людмила : Які міліціонери,ви хоч розберіться в пит...

Російські спецслужби фізично ліквідують Путіна у в...
67890 : Что-то спецслужбы медлят. Нада было уже ...

Ужгородські песики отримали близько 500 тисяч грив...
вася : головне знайти привід витягти гроші з бю...

Який статус надати територіям сепартистів (ОПИТУВА...
Юра : Дати їм незалежність і обгородити стіною...

  В НОМЕРІ :
1

2

3

4
 
Політика »
Кому ми потрібні?
Коли ми вирішили будувати в Україні демократичне суспільство європейського типу, то розуміли, що совок побороти буде важко. А тим паче, якщо за збереженням совка стоїть найбільш мілітаризована та агресивна країна світу — Росія. Саме тому ми сподівалися, що той таки демократичний світ із його правилами та устоями простягне нам руку допомоги і вирве з лап агресора.

окупація  

Яке ваше ставлення до територій ДНР та ЛНР?

це окуповані українські території, які потрібно повернути державі
ДНР та ЛНР мають бути автономними республіками у складі України
ці території потрібно віддати і без них Україні буде краще
визнаю незалежність цих народних республік
мені байдуже

Голосувати/Результат



Телефон/факс::

+38 (03122) 2-95-48
+38 (03122) 2-79-71
Адреса:

88018, УкраЇна, м. Ужгород,
вул. Белінського, 24б

E-mail:




© Закарпатський інформаційний тижневик "Р.І.О."    

Розробка сайту - CrafIT.com