Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1900, 20

Наступним Майданом в Ужгороді може стати... «водний»

Адже розцінки для ужгородців на послуги Водоканалу м. Ужгорода з водопостачання і водовідведення з 1 липня, кажучи делікатно, виглядають відверто цинічно. Офіційна вартість води в Ужгороді стала 11,84 грн. за кубометр. Така ціна випливає з Постанови НКРЕ від 13.06.2014 за № 662 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода».

Поблизу торгового центру — розплідник антисанітарії й ями з водою

До редакції часто телефонують мешканці «нового» мікрорайону Ужгорода, які живуть поряд із торговим центром «Токіо». Люди скаржаться: поблизу гарної новобудови на сьогодні створився практично осередок антисанітарії, до якого немає справи ні комунальним службам міста, ні фірмам, розташованим у будівлі.

В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать у зоні АТО...

...а волонтери шукають власників бонусних карток «Нової пошти», аби доправляти допомогу в зону АТО

За майже 5 тис. люків   і решіток у місті відповідатимуть Водоканал і КШЕП

Оскільки, як ми вже писали, відповідальних за каналізаційні люки в Ужгороді тривалий час не було, виконком змушений був визначитися з цим питанням.

Закарпаття — аутсайдер у ЗНО

А система середньої освіти потребує негайних змін.

Криваве «перемир’я»

Кого представляє закарпатець Шуфрич у переговорах терористів і влади.

Деякі військові Закарпатського територіального батальйону, прикриваючись службою, відвідують злачні

У середу, 25 червня, кілька десятків родичів солдатів, мобілізованих у березні й травні до 4-го Закарпатського батальйону територіальної оборони, провели акцію протесту біля ОДА.

Батька-педофіла 10-річного хлопчика, який стрибнув із даху 9-поверхівки в Ужгороді,   засудили до 10

Про цей трагічний випадок два роки тому писала вся закарпатська преса. 7 червня 2012 р. на вул. Легоцького в Ужгороді 10-річний хлопчик стрибнув із даху 9-поверхівки й загинув.

Чи залишиться прокуратура карально-здирницькою структурою

Варто нагадати, що влада Януковича переконувала українців у тому, що ми повинні йти назустріч Європі й підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Це вже потім Янукович раптово передумав, чим, власне, і спричинив Майдан і свій нинішній політичний екзиль. А тоді ми вірили, що йдемо точно до Європи, бо Верховна Рада з подачі Януковича прийняла майже всі необхідні зміни до законів, які б відповідали вимогам для підписання Угоди про асоціацію. Майже всі, бо не прийнятим залишився лише один закон — Закон про прокуратуру…

Який насправді інтерес у опонентів малих ГЕС?

Або чому «зелені піонери» не працюють над вирішенням насправді болючих екологічних проблем Закарпаття.

Який він, біометричний?

Коли розвіються міфи навколо біометричних паспортів.

Громадська рада висловила недовіру Щадею...

...і рекомендує міській раді припинити його повноваження на посаді секретаря

Або повна бездіяльність, або шкода.   Історичну бруківку «зарили в асфальт»

В Ужгороді триває ямкове латання дорожнього покриття магістральних вулиць, про який тимчасова влада нині завзято звітує. Апогей абсурду цього процесу ужгородці зафіксували у четвер на вул. Лучкая: бруківку в історичній частині міста... заливали асфальтом.

Чому воду в Ужгороді зроблять «золотою»?..

До редакції «РІО» телефонує чимало ужгородців через перспективу суттєвого подорожчання води з 1 липня. Люди кажуть, що цього тижня отримали повідомлення від Водоканалу, який повідомляє: згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13.06.2014 № 662, з 1 липня 2014 р. тариф на водопостачання та водовідведення для всіх споживачів у м. Ужгороді становитиме 11,84 грн./куб.м.

Кришки люків   чи «кришка»... в суді?

Протягом двох років побутові проблеми мешканців будинків 7 та 7а на вулиці Керченській залишалися невирішеними. За допомогою вони   звернулися до ГО «Самодопомога Закарпаття».

Мешканці Шумної та Острівної потерпають від стихійної вантажної автостоянки

Під вікнами мешканців вулиць Шумної та Острівної будують АЗС, відтак ускладнився прохід та заїзд до будинків із боку Шумної.

Чи повинні закарпатці воювати на Східному фронті?

Новий президент Порошенко обіцяв, що війна на Сході закінчиться протягом тижня. Минули вже два, а війна в розпалі. На жаль, не обійшло горе і нашу область. Першим загинув молодий хлопець із Берегова Роланд Попович. Куля снайпера…

Балогу не підпустили й до Партії розвитку

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.

Неприємний післясмак   свята медиків

Минулого тижня відзначали День медика. Було багато пафосних привітань. Були подарунки і слова подяки лікарям за сумлінну працю. Були інтерв’ю з відомими медиками краю. Усе, як завжди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат