Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 140, 20

У Бахмуті автомобіль з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою потрапив під обстріл

На річницю повномасштабного вторгнення росії на Україну голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом з першим заступником Мирославом Білецьким та заступником Ігорем Шинкарюком вирішили бути на фронті разом з воїнами із Закарпаття. Вони привезли квадрокоптери та автомобілі нашим бійцям.

Балога втік із сесії міської ради Мукачева через тарифи на водопостачання

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Залежний від Балоги виконком це рішення підтримав одноголосно.

Ужгородська професорка Галина Шумицька стала лауреатом премії імені Дмитра Нитченка 2023 року

Цьогорічними лауреатами премії імені Дмитра Нитченка стали доктор філологічних наук, професор кафедри соціології та соціальної роботи УжНУ, член Соціолінгвістичної комісії при Міжнародному комітеті славістів Галина Шумицька, поет-пісняр Ігор Жук і актор, екс-міністр культури, нині військовик у Збройних Силах України Євген Нищук.

Балога не зможе приватизувати палац Шенборна - рішення Верховного Суду

Верховний Суд прийняв рішення, яким вніс палац графів Шенборнів у селищі Чинадійово на Мукачівщині до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

Кремль мав два плани

24 лютого окупанти вдерлися на територію України, а за планом не пізніше як на вечір 26 лютого в кремлі планували побачити російський триколор над Офісом президента, Верховною Радою та іншими символами української державності, - пише Українська Правда, яка розкриває плани росіян щодо захоплення України та встановлення своєї влади.

Річниця війни

Ми пережили один рік в умовах війни. І якщо ще в перші дні війни ми були перелякані і ховалися, то тепер до нас повернулася впевненість у перемозі.

Новий концепт Ужгорода розглядали на конференції в Києві

Представники Ужгородської ТГ взяли участь у роботі конференції «Відновлення України – відкриті дані та стимулювання інвестицій», яка пройшла 14 лютого в Києві.

На чиїх руках кров

Нас знову бомбили ракетами. І знову були зруйновані об’єкти критичної інфраструктури. Ми лише почали звикати до того, що електропостачання не припиняється, але після бомбардувань знову можливі відключення електроенергії. Та найстрашніше те, що від ракетного нападу знову загинули українці.

Ще одного відомого закарпатця звинувачують в прихильності до путіна та росії

Опубліковано скани з російського журналу з інтерв'ю директора Ужгородського коньячного заводу Володимира Гісема. Гісем в інтерв'ю вихваляє російського диктатора та переконує, що росія вже виграла третю світову війну.

Мер Будапешта відвідав Берегово, але відмовився їхати до Балоги в Мукачево

Берегово відвідав мер Будапешта Гергей Корачонь. Він зустрівся з мером Берегова Золтаном Бабяком та активом міста.

Турецька трагедія

У Туреччині стався руйнівний землетрус. Таких потужних поштовхів тут не було понад сто років. Це був сильний землетрус - магнітудою 7,8 балів, що класифікується як "великий". Він відбувся вздовж 100-кілометрової лінії розлому, завдавши серйозної шкоди будівлям поблизу розлому.

Перша в році сесія ужгородської міськради: підсумки і рішення

На першій сесії Ужгородської міської ради 2023 року, яке відбулося 31 січня, затвердили важливі програми, що стосуються підтримки ЗСУ та інших військових формувань, а також медичної реабілітації осіб, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Балоги пішли проти громади Мукачева і різко підняли тарифи на воду

Мукачівський Водоканал оголосив про підняття тарифів на водопостачання та водовідведення. Тарифи з 29 грн за кубометр виросли відразу на 59 грн за кубометр. При цьому понад 30 членів виконкому підтримали підняття тарифів і лише один утримався.

Балогу звинуватили у колаборації

Одіозний нардеп Віктор Балога, якого звинувачують у грі на користь росії, у 2017 році публічно закликав домовлятися з путіним, і віддати окупований Донбас. У своїх дописах у соцмережах він закликав провести референдуми та «відпустити» Донбас, який, на його думку, «ментально інший».

Більше світла

Останнім часом ситуація з електропостачанням у Закарпатській області була просто критичною. Світло давали двічі по дві години на день і ще дві години вночі. Люди скаржилися, що за дві години помешкання не прогрівалися, хатню роботу зробити також не встигали.

На Закарпатті відновили залізничне пасажирське сполучення з Румунією

"Сьогодні у житті Закарпаття важлива подія – після більш ніж десятилітньої тиші колією між Карпатами проїхав перший потяг між українською станцією Рахів і румунською Валя-Вішеулуй", - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Чорний тиждень

Цей тиждень став насправді дуже трагічним для України. Нашим воїнам не вдалося втримати місто Соледар, хоча наші герої захищали його дуже мужньо. А потім російські нацисти влаштували черговий ракетний обстріл України. Було знищено ряд енергетичних об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури.

Бюджет та підсумки

Секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян про найвагоміше за рік, що минає, і міський бюджет-2023.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат