Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 80, 20

Нас відвідав президент

Закарпаття відвідав президент України Володимир Зеленський, який взяв участь у нараді з керівниками закордонних дипломатичних установ України. На нараду також приїхали голова Офісу Президента Андрій Єрмак, главу уряду Денис Шмигаль та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Сергій Ратушняк: До влади повинні прийти захисники України

Відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк у своєму дописі у соцмережах підвів певні підсумки того, що відбувається.

Хто віддавав зброю?

Російські ракети бомбили Львів. Зовсім поруч від нас. Є руйнування, загиблі та поранені. Здавалося б, Львів так далеко від лінії фронту, але російські «Калібри» пройшли всю нашу систему ППО і влучили в цілі. Ці ракети мають дальність польоту 2500 кілометрів і спокійно сягають будь якої точки України.

Найдревніша вулиця Ужгорода потерпає від інтенсивного руху автомобілів

Найстарша вулиця Ужгорода - Капітульна - руйнується від інтенсивності руху автомобілів.

Одноденний путч

Весь світ з надією спостерігав за тим, як в Росії Пригожин повів свої війська на Москву. Але все закінчилося того ж дня. Пригожина сховали в Білорусь, а його війська повернули на фронт. Дуже все скидалося на фарс.

Кому вигідна війна

На Лондонській конференції з відновлення України всіх вразила промова Говарда Баффета, старшого сина мультимільярдера Уоррена Баффета. Ось цитата:

Чи готовий Ужгород до захисту населення у разі надзвичайних ситуацій

В Україні виникло відразу декілька скандалів, через непридатність бомбосховищ. У Києві взагалі через закрите бомбосховище під час чергового ракетного удару загинули люди. А ще в столиці викрили схеми, за якими витрачалися мільйони для закупівлі абсолютно непотрібних у бомбосховищах речей. Наприклад, барабанів.

Євросоюз починає тиск на клан Балог

Як ми повідомляли, ще в лютому було депортовано за загрозу нацбезпеці Євросоюзу Віктора Балогу та його сина - мера Мукачева - Андрія Балогу. І хоч Віктор Балога намагався показати, що це помста Угорщини, насправді Угорщина тут не причетна. Ми повідомляли, що центральне видання Угорщини Модьор Немзет розповіло, що Віктора Балогу та його сина Андрія було затримано в Австрії, а потім передано Словаччині, які їх видворили. І причиною були зв'язки Балог з контрабандним бізнесом сигарет.

Ще про «честь» деяких суддів

Ще 31 травня Закарпатський апеляційний суд з якогось дива скасував рішення Воловецького райсуду про поновлення на роботі незаконно звільненої головної медсестри Міжгірської райлікарні Наталії Маслей.

В Ужгороді керівники Кошицького аеропорту розповіли про допомогу для України

9 червня в Ужгород прибули керівники аеропорту словацького міста Кошице - заступник виконавчого директора Аеропорту Кошице Томаш Янчуш та головний менеджер з розвитку бізнесу Аеропорту Кошице Юрай Тот.

ЗМІ Угорщини розповіли про справжні причини заборони в'їзду до Євросоюзу родини Балог

Центральне видання Угорщини Модьор Немзет (Magyar Nemzet) розповіло про закарпатську сигаретну мафію та про роль у ній клану Балог.

Вода і зброя

Після вибуху на греблі Каховської ГЕС було багато прогнозів щодо можливої економічної та екологічної катастрофи. І ці прогнози, на жаль, починають збуватися.

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у німецькому Дармштадті

Делегація Ужгородської міської ради побувала з робочим візитом у Дармштадті – німецькому місті-побратимі Ужгорода. Крім української, на традиційні європейські вихідні прибули також делегації міст-побратимів Дармштадта з Італії, Швейцарії, Угорщини, Польщі, Норвегії, Латвії.

Мер Мукачева Андрій Балога продовжує маніпулювати

Цього тижня мала відбутися сесія Мукачівської міськради, однак вона не відбулася з цілком відомих причин. Як ми повідомляли, з ініціативи мера Андрія Балоги   Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

Затоплена земля

Ворог не просто підступний і жорстокий. Ворог є абсолютним злом. Ще минулого року росіяни оголосили: що замінували греблю та турбіни Каховської ГЕС. Вони чудово розуміли, якими можуть бути наслідки, тому, здавалося, що їм вистачить клепки не підривати ГЕС.

ОПЗЖ намагається взяти реванш в Ужгороді

Як ми повідомляли, Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання повноважень. З його слів, заява була написана після того, як в раді деякі депутати почали збирати підписи за його відставку. Мелкумян дав зрозуміти: що не тримається посади і не хоче зайвого конфлікту в раді.

Харків’яни запрошують об’єднуватися в арт-просторі Боздоського парку

Наприкінці травня в Боздоському парку Ужгорода відкрив свій другий сезон арт-парк, ініціатором та натхненником якого є харків’янин Олександр Секирин. Його команда складається теж переважно з жителів Харкова, а також Ірпеня та Бучі. Ми поспілкувалися з паном Олександром після сезонної перерви, і ось що він розповів про арт-простір та про себе особисто як вимушеного переселенця.

Мукачівський Водоканал, який підняв тарифи на воду, неправомірно розтрачує кошти на придбання тракто

Як ми повідомляли, Мукачівський Водоканал підняв тарифи на водопостачання та водовідведення відразу на 100% з 29 грн до 59 грн за кубометр. Виконком це рішення підтримав одноголосно.

Втратили страх і сором

Коли ми кажемо, що війна нас об’єднала і зробила більш свідомими, то кажемо не про всіх. Можливо, у суспільстві стало більше співчуття до чужого горя. Та й то не завжди. Але певна солідарність та згуртованість явно панує лише серед простих людей. А от на верху діється щось дивне.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат