Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2000, 20

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

Захід і Росія поділили Україну

Схід України влаштував свій Майдан. Ті ж шини
на барикадах, загони хлопців у камуфляжах із битками та зброєю, такі ж захоплення адмінбудівель та міліцейських дільниць. Щоправда, мета Майдану була чітка — прибрати владну банду, яка грабувала країну. Мета східного антимайдану — відокремитися.

Депутатська істерія

Чергову сесію обласної ради, яка відбулася в четвер, важко назвати спокійною. Імпульсивні висловлювання, звинувачення, сварки, грюкання дверима — в такій напрузі проходив розгляд питань порядку денного.

Літнього американця, що   оселився в закарпатській глибинці, вкотре обікрали земляки

Громадянина США Джорджа Білканича, про котрого «РІО» докладно розповідала на початку минулого року, знову обікрали. Цього разу знайома жінка забрала в нього з дому 300 доларів, наручний годинник «Rolex», а також кишеньковий годинник, марку якого він не пам’ятає.

Чи знизяться ціни на ліки?

Як відомо, уряд запровадив новації шляхом прийняття Закону «Про запобігання фінансовій катастрофі та створення передумов для економічного зростання». Одне з нововведень торкнулося населення і пов’язане воно з оподаткуванням ліків податком на додану вартість.

Творець красивого й корисного,

...або Як Михайло Зелді з ветлікаря селекціонером став

Міські депутати при ухваленні рішень знову «кнопкодавили»

Важливі для міста питання на сесійному засіданні Ужгородської міської ради в п’ятницю 11 квітня ухвалювали, згідно з табло, 53 депутати. У залі засідань присутніми були також люди, які з плакатами «Джамбула, 50» та «Мешканці гуртожитку також мають право на житло» терпляче чекали вердикту міських достойників.

Перед Великоднем невідомі самовільно вирізували дерева у дворі буд. № 53   на пр. Свободи

У вівторок 15 квітня на «гарячу лінію» редакції зателефонував Іван Угрин, який мешкає в будинку № 53 на проспекті Свободи. 79-річний чоловік схвильовано повідомив, що невідомі щойно спиляли липу, яка росла поблизу під’їзду № 6 у дворі його будинку.

Великдень — це початок нового життя, сенс якого аж ніяк не в їжі та веселощах

Уперше за роки незалежності українці святитимуть паску у вкрай важких суспільно-політичних умовах. Початок вторгнення росіян до Криму збігається з початком Великого посту, а Великдень відбувається в період дестабілізації Східної України. Очевидно, з найпалкішими за весь період новітньої історії молитвами про мир 20 квітня відзначатимемо найвеличніше свято християнства.

Угорські вибори з закарпатським забарвленням

У парламентських виборах Угорщини вперше взяли участь громадяни України.

Як обиратимуть президента в Закарпатті

Як відомо, 25 травня повинні відбутися вибори Президента України. Часу на агітацію залишається зовсім мало. Кандидати вже вирушили в поїздки на зустрічі з потенційними виборцями, у пресу повалила іміджева інформація.

Сергій Федака: «Роздавання грошей в масштабах країни на виборах не спрацює»

«Президентські вибори 2014 року відбуваються після революції у надзвичайно стислі терміни, відтак наразі все йде «більш-менш по-європейськи», без істерик, ажіотажу і апокаліптичних заяв, на кшталт «якщо не проголосуєте, то на цьому все закінчиться», — зазначив на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі професор УжНУ Сергій Федака.

Країну хочуть рвати на шматки

Один зі шматків — Закарпаття.

«Від кожного особисто залежить справа багатьох», — каже педагог із 66-річним стажем

Марія Мартин переконана, що від роботи потрібно мати насолоду. 46 років роботи вона присвятила школі, ще 20 — УжНУ. Працювала старшим викладачем кафедри німецької філології. Надзвичайно вимоглива до себе і своїх вихованців, навіть у поважному віці не припиняє трудитися: проводить вдома погодинні уроки з німецької мови зі школярами.

Головний міліціонер сам   звільнятися не збирається

У вівторок під стінами обласної міліції зібралися активісти — трохи більше півсотні осіб — з метою висловити протест головному міліціонерові області, полковникові Сергієві Шараничу.

Ціна колишніх декларацій про «боротьбу з земельним дерибаном»...

...або Як тимчасова балогівська влада Ужгорода дерибанить землю.

Пл. Народну під час революційних подій зуміли зберегти, натомість нині її нищать вандали

До редакції надійшов лист від ужгородців, які занепокоєні фактами вандалізму на площі Народній.

Стартувала гетьманська гонка

У країні стартувала гонка за президентську булаву. Гетьманами захотіли стати 46 українців. Точніше, громадян України, бо насправді українців серед них меншість. 12 претендентів ЦВК відразу відсіяла. Потім ще декого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат