Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

За чий рахунок?

Україна в пітьмі. Ворог не зупиняється і нищить нашу енергетику. Влада каже, що ракетними ударами знищено вже понад 40 % енергосистеми України.

Найновіший цифровий мамограф тепер у міській поліклініці Ужгорода

Відтепер кожна ужгородка може скористатися безкоштовним обстеженням за спеціальним пакетом «Мамографія» на сучасному цифровому мамографі, що ним оновилася матеріально-технічна база Ужгородської міської поліклініки. Для цього треба мати направлення від лікуючого або сімейного лікаря. Приймають у робочі дні з 8.00 до 14.00.

Меморіальний сквер на Капушанській: У міськраді оголосили громадські обговорення

Громадські обговорення щодо створення меморіального цвинтаря на вулиці Капушанській в Ужгороді відбулися у середу у великому залі міської ради. Говорили про наміри депутатського корпусу та міської влади навести лад на доволі занедбаному нині цвинтарі, що розташований майже у центральній частині міста.

Про роботу ТГ в умовах воєнного стану говорили на Форумі місцевого самоврядування

27 жовтня в Ужгороді провели VI Форум місцевого самоврядування Закарпаття на тему «Посилення ефективності роботи громад в умовах воєнного стану», до участі в роботі якого запросили також представників фронтових Донецької, Луганської та Запорізької областей.

На Закарпатті 38 лікарень забезпечені автономними генераторами електропостачання

На Закарпатті, як і по всій Україні, виникло нагальне питання забезпечення безперебійним електропостачанням медичних закладів.

Б’ють зрадників

В Україні сталося сенсаційне затримання. У державній зраді запідозрили керівника знакового концерну «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва.

Для чого Балога зніс турула

Ми повідомляли про те, що влада Мукачева вирішила знести з обеліску в замку Паланок пам’ятник орлу-турулу.

Терор триває

Фашисти продовжують знищувати Україну. У них не все добре на фронті, тому в кремлі дали команду вчинити терор проти мирного населення України. І пішли ракетні удари не по наших військових об’єктах, а по об’єктах критичної інфраструктури. Окупанти масовано б’ють по наших теплових та гідроелектростанціях, б’ють по трансформаторах, по складах із пальним, із харчами, нищать усе, що живить економіку.

Для людей із хворобою Паркінсона в Ужгороді відновили заняття

Минулої суботи в одному з тренажерних залів міста пройшло перше після кількарічної перерви заняття для людей, хворих на Паркінсона. Раніше заняття проходили в Центрі неврології та нейрохірургії, проте з початком пандемії припинилися.

Потужний імпульс   з народних джерел

У читальній залі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Федора Потушняка (директор Олена Канюка) відбувся літературний вечір, присвячений творчому доробку фольклориста, літературознавця, науковця Івана Хланти за роки незалежності України.

В Ужгороді на набережній хочуть спорудити «Арку вшанування Божого Слова»

В Ужгородській міськраді днями на засіданні науково-художньої ради розглянули проєкт спорудження пам’ятника «Арка вшанування Божого Слова» на Слов’янській набережній.

Пам’ятник радянським воїнам біля словацького кордону демонтують

13 жовтня профільна комісія Закарпатської ОВА провела перевірку монумента поблизу словацького кордону в Ужгороді, що має офіційну назву «Пам’ятник радянським воїнам Україна — визволителям».

Знесло дах

Путіну знесло дах. Це вже остаточно. Сталося так, що на гордості росії та її фюрера — Кримському мосту — стався вибух. Бабахнуло потужно. Знесло навіть трохи проїжджої частини. Горіли залізничні вагони і загинуло три людини. Рух мостом було обмежено. Українці добре знають, яке значення для кремля має цей міст і давно хотіли, щоб його підірвали. І ось частково це сталося.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2022»

В Ужгороді протягом трьох днів проходив традиційний міжнародний турнір із петанку «Каштан-2023».

В Ужгороді тривають громадські обговорення із перейменування 54 вулиць

До 7 листопада триватимуть громадські обговорення щодо перейменування 54 вулиць Ужгорода. Про це повідомили на сторінці Ужгородської міської ради. Після цих громадських обговорень назви вулиць будуть винесені на громадські слухання, в яких ужгородці, без прив’язки до якогось району міста, зможуть проголосувати за ту чи іншу назву.

Справа вкрадених земель коньячними баронами буде під контролем

Як ми розповідали, після копійчаної приватизації туристичного комплексу «Верховина» біля Невицького замку коньячними баронами почали коїтися незрозумілі афери навколо історичних земель Невицького замку.

Путін чекає на Трампа

Ми йдемо в наступ. У нас багато жертв, але ми не зупиняємося. Лише на Херсонщині від початку жовтня нам вдалося звільнити понад 400 квадратних кілометрів своєї території. Ми очистили від орків Харківщину, звільнили частину Донеччини і почали наступ на Луганщині.

В Ужгороді йде до завершення реконструкція Центру нейрохірургії

Реконструкція Обласного центру нейрохірургії і неврології – це той, проєкт яким Закарпаття може пишатися. Об’єкт, який почали реалізовувати у 2008 році із виготовлення проекту, - повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

Андрій Баганич: Бути пасивним у цій ситуації означає бути ворогом Україні та її народу

Ужгородець Андрій Баганич ще сім років тому виїхав з родиною до Словаччини і проживає нині в місті Кошице. З перших же днів війни він почав активно допомагати українцям, які шукали порятунку від війни, а також надавати масштабну допомогу українцям в Україні.

Ми їх знищимо

Як ми і передбачали, контрнаступ української армії матиме не тимчасовий характер. Навіть російські пропагандисти не знають, як коментувати останні події з фронту. Адже перед тим вони говорили, що контрнаступ української армії захлинувся і наші військові будуть відкинуті назад.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат